Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στο νέο ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου σε κερνούν ζεστό κρασί, κρέπες και βάφλες

Στο Neo Plaza θα υποδεχθούν το νέο χρόνο με γιορτινές γευστικές απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο χρόνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Neo Plaza και από Τετάρτη 29/12 μέχρι Κυριακή 2/1 κερνάει ζεστό κρασί από Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη, ζεστή σοκολάτα, κρέπες, βάφλες, M&M’S και marshmallows. 

Επισκεφτείτε αυτές τις μέρες το Neo Plaza  και συνδυάστε γιορτινές βόλτες στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ατέλειωτη διασκέδαση, γιορτινές γευστικές απολαύσεις, και αγορές, πολλές αγορές με επιπρόσθετες εκπτώσεις για χαρούμενες γιορτές σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον με έντονο Χριστουγεννιάτικο παλμό.

Το Neo Plaza, το νέο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, σε ελάχιστη απόσταση από τη Λευκωσία, είναι ένα μοναδικό κέντρο πολύπλευρης αναψυχής αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, που στις γιορτές μπορεί και μεταμορφώνεται στον ιδανικό προορισμό για Fun, Food, New Year Celebration & Shopping!

Πληροφορίες για το έργο:
Το  Neo Plaza, χοροθετημένο σε πεδίο 55.000 τ.μ. και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από το κέντρο της Λευκωσίας, στον κυκλοφοριακό κόμβο της Κοκκινοτριμιθιάς, προσφέρει ποικιλία δράσεων και δραστηριοτήτων, από απλούς περιπάτους σε ευχάριστο περιβάλλον, μέχρι shopping therapy και άθληση, και διασκέδαση, και γευστικές απολαύσεις. Όλα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, σε ένα νέο εναλλακτικό κέντρο πόλης, στις παρυφές της πόλης, με έντονο παλμό και ζωντάνια. Το νέο εμπορικό πάρκο της Κύπρου αποτελείται από 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close