Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Αυτό που ετοιμάζει το Ράδιο Πρώτο στο Neo Plaza, δεν πρέπει να το χάσεις

Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων από το Ράδιο Πρώτο 99.3

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2022

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το Ράδιο Πρώτο 99.3 διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά. Εκεί θα βρίσκονται ζώα καταφυγίων της Κύπρου που αναζητούν την παντοτινή του οικογένεια, εθελοντές, εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο για να διαδώσουν το μήνυμα της προστασίας και ευημερίας των ζώων. 

Πρόκειται για μια δράση Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης του Ράδιο Πρώτο που, έχοντας πλέον μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, εξακολουθεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και να επιδεικνύει ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και την καθημερινότητά μας. Η ευημερία των ζώων είναι ζήτημα πολιτισμού και ένα από τα σημαντικότερα δημοσιογραφικά μέσα του τόπου δεν θα μπορούσε παρά να έχει ενεργό ρόλο στην ενθάρρυνση καλών πρακτικών προς αυτή την κατεύθυνση. 

Την πρωτοβουλία αγκάλιασε το Neo Plaza που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, ο διεθνής όμιλος εστιατορίων AT CENTAUR'S που πλέον βρίσκεται και στο Neo Plaza και η Hill’ s Pet Nutrition που παραδοσιακά στηρίζει δράσεις ενίσχυσης των καταφυγίων της Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ζώα συντροφιάς θα φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλησίον της πλατείας του Neo Plaza, ενώ κάθε υιοθεσία θα πραγματοποιείται με βάση τα πρωτόκολλα του εκάστοτε καταφυγίου (πακέτο υιοθεσίας, συνέντευξη με την οικογένεια, home check). 

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο 99.3 Φαίδρα Σαρικάκη, Γιώτα Δαμιανού, Μαρία Κάνθερ και Άντρη Χαζτηχριστοδούλου θα εκπέμπουν ζωντανά και θα σας περιμένουν με θετική ενέργεια, δυνατή μουσική και ένα αισιόδοξο μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close