Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μια πανέμοφη, παραδοσιακή κατοικία, για αξέχαστη διαμονή

Υπέροχα, πετρόκτιστα καταλύματα που σε ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2022

Στην καρδιά ενός υπέροχου ορεινού χωριού, εσύ και το έτερό σου ήμισυ, άντε και δυο φίλοι σας, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Ακούγεται τέλειο; Σου βρήκαμε και τα σπιτάκια που θα κάνουν το όνειρο πραγματικότητα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε πολλά.

Ο λόγος για το Κονάτζι του Φλοκκά που θα βρεις στο κέντρο του χωριού Άγιος Θεόδωρος στην επαρχία Λάρνακας.

Πρόκειται για μία ανακαινισμένη αγροικία του 19ου αιώνα με παραδοσιακά καταλύματα. Τα πετρόχτιστα καταλύματα του Φλοκκά διατηρούν πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του κτηρίου, όπως πέτρινες καμάρες και ξύλινες οροφές.

Τα τρία δωμάτια είναι ξεχωριστά μεταξύ τους και αποτελούνται από μια σουίτα με τζάκι, ένα studio & ένα δωμάτιο ενός υπνοδωματίου με διπλό κρεβάτι. Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, κλιματισμό, άνετο καθιστικό, ιδιωτικό μπάνιο και κοινή αυλή με υπέροχη θέα για να απολαύσεις φρέσκο αέρα και να ζήσεις τη γαλήνη του τοπίου. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το πανέμορφο κατάλυμα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο στο κέντρο του χωριού, από όπου μπορείς παράλληλα να διοργανώσεις μίνι εκδρομές στην γύρω περιοχή, να περπατήσεις στα μονοπάτια της φύσης, να γευτείς παραδοσιακούς μεζέδες στις ξακουστές ταβέρνες της γύρω περιοχής, καθώς και σε ψαροταβέρνες που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα, σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο τοπίο. 

Για πληροφορίες & κρατήσεις στο 24 323201.
Facebook: Konatzi tou Flokka

TIPS:
O Άγιος Θεόδωρος είναι ένα γραφικό χωριό που συνδυάζει θάλασσα με ένα καταπράσινο τοπίο και όμορφες, χρωματιστές από λουλούδια, αυλές. Μην παραλείψεις να επισκεφθείς το ξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου, των Αγίων Αναργύρων και την Παναγία Ασταθκιών. Έίναι ένα χωριό που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να περάσεις υπέροχα. Εντύπωση θα σου κάνουν και τα πετρόκτιστα, γραφικά δρομάκια με τα ξύλινα μπαλκόνια στα σπίτια του χωριού, οι πορτοκαλεώνες, το επιβλητικό γεφύρι που ενώνει το ένα μέρος του χωριού με το άλλο, ο ενετικός νερόμυλος, καθώς και το σημείο θέας στο ύψωμα Στεφάνι για υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις σε ένα από τα ομοφότερα τοπία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close