Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 ιδανικές προτάσεις για έξοδο, Σάββατο βράδυ στη Λεμεσό

Ωραία ατμόσφαιρα,μουσική και ποτό σε πέντε μαγαζιά της συμπρωτεύουσαςγια όλα τα γούστα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2022

Η κοσμοπολίτικη Λεμεσός είναι η πόλη που ξέρει τι θα πει καλοπέραση, που προσφέρεται για εξόδους για ωραίο ποτό και μουσική μαζί με την παρέα, διαθέτοντας χώρους για κάθε γούστο και προτίμηση.

Και επειδή εμείς δεν θέλουμε να σε αφήσουμε Σάββατο βράδυ σπίτι, επιλέξαμε πέντε γουστόζικα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας τα οποία θα αποτελέσουν τα ιδανικά σενάρια εξόδου σου για να περάσεις ένα πανέμορφο σαββατόβραδο.

Ρίξε μια ματιά στις πιο κάτω επιλογές και καλή σου διασκέδαση!

Bordello Bar
Ένα από τα πιο σικάτα και γουστόζικα μπαρ της Λεμεσού. Το Bordello Bar δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αρχοντικό, εκλεπτυσμένο, συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο κι εντυπωσιάζει. Εδώ θα περάσεις πιο καλά από όσο φαντάζεσαι με ωραία μουσική, ψαγμένα κοκτέιλ,και ποτό, cheese and fruit platters, σε ένα chic σκηνικό και ατμόσφαιρα βγαλμένη από άλλες εποχές. 
(99 341 341) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 6, παλιά Λεμεσός.
 

Frankie's Social
Το φινετσάτο bar-restaurant της Λεμεσού αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς της πόλης. Εντυπωσιακός χώρος, ωραία vibes και τέλεια ατμόσφαιρα που προσφέρεται για έξοδο μαζί με την παρέα σου. Πολύ καλό ποτό, ωραία κοκτέιλ, εξαιρετική κάβα κρασιών, προσφέρεται ακόμη και για φαγητό, χάρη στα ιδιαίτερα πιάτα του. Εκεί θα ακούσεις καλή μουσική με τζαζ επιλογές και lounge ακούσματα, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.
(25354101) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄226, Λεμεσός.

Bar Du Soleil
Όλη η Λεμεσός δίνει ραντεβού στο Παλιό Λιμάνι της πόλης, μιας και εκεί βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αγαπημένα στέκια. Στο Bar du Soleil, το στυλάτο μπαράκι θα περάσεις πραγματικά καλά έχοντας ως φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Ψαγμένα ποτά, κλασικά ή signature κοκτέιλ, και καλό κρασί, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με platters της επιλογής σου ή την ιταλική πίτσα του. Εσύ αφέσου στα έμπειρα χέρια των baristas αλλά και του DJ.
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Rumours Bar
Πολυσυζητημένο και πολυσύχναστο, από τα πιο γνωστά της πόλης. Συγκεντρώνει χιλιάδες θαμώνες κάθε εβδομάδα, φιλοξενεί ξεχωριστά events, έχει ωραία μουσική, signature cocktails και νόστιμα πιάτα. Το Rumours Bar αποτελεί αγαπημένη επιλογή για έξοδο τα weekends. Καλό ποτό, ωραίος κόσμος και ατμόσφαιρα, ένα δυνατό dancing bar, που παίζει mainstream μουσική, τα βράδια μεταττρέπεται στο απόλυτο club της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού!
(99457541) Γεωργίου Α' 86, Λεμεσός.

Lithos Concept Bar
Μπορεί να έκανε την εμφάνισή του μόλις πριν από λίγους μήνες, όμως κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αγαπηθεί τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο. Το Lithos Concept Bar που βρίσκεται σε ένα ιστορικό χώρο που άλλοτε φιλοξενούσε ένα παλιό χάνι, στο Μεσαιωνικό Κάστρο, σου δίνει την επιλογή να το επισκεφτείς είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε και τα δύο. Εσύ επίλεξε ένα από τα κομψά stools του ή τους εκλεπτυσμένους καναπέδες του και απόλαυσε ένα ποτήρι σαμπάνια, ή κρασί ή ένα από τα καλοφτιαγμένα cocktail του συνοδεύοντας τα με επιλογές από το μενού του, όπως bao buns, burger sliders, pizza, sushi και platters. Στα συν του και η πολύ ωραία μουσική του!
(25 762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο), Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close