Μουσική , Music News

Ανοικτή πρόσκληση υποβολής προτάσεων για συμμετοχή στο 17o Cyprus Rialto World Music Festival

Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 6 Μαΐου 2022.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2022

Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει την έναρξη υποβολής προτάσεων για τη συμμετοχή καλλιτεχνών και σχημάτων στο 17o Cyprus Rialto World Music Festival.

Το φετινό Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιούλιου 2022, δίνοντας όπως κάθε χρόνο τη δυνατότητα συμμετοχής σε καλλιτέχνες και σχήματα των Μουσικών του Κόσμου, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Όροι συμμετοχής: 
1.    Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα αφορούν ζωντανές εμφανίσεις και οι συντελεστές συμφωνούν στην υλοποίηση τους σε εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Θεάτρου και τα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με τον COVID-19.
2.    Θα δοθεί προτεραιότητα στα μουσικά σχήματα με αυθεντική και πρωτότυπη μουσική με αντικείμενο τις Μουσικές του Κόσμου (World Music).
3.    Ο διοργανωτής αναλαμβάνει πέρα από τις αμοιβές, τα έξοδα διοργάνωσης: ήχος, ηχοληψία, φωτισμός, έντυπα, προβολή και στην περίπτωση της απευθείας μετάδοσης, την τεχνολογική υποδομή και οργάνωση. 
4.    Ο διοργανωτής μπορεί να επιλέξει μουσικό σχήμα για να παρουσιαστεί επιπλέον σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.
5.    Τα μέλη κάθε μουσικού σχήματος που θα λάβει μέρος θα είναι εκείνα που δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής (ονοματεπώνυμο – μουσικό όργανο)
6.    Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν δεν μπορούν να συμμετέχουν σε πέραν των δύο μουσικών σχημάτων. 
7.    Το πρόγραμμα εμφάνισης κάθε μουσικού σχήματος καθορίζεται από τον διοργανωτή. Η χρονική διάρκεια εμφάνισης κυμαίνεται σε 70-90 λεπτά. 
8.    Σε περίπτωση που οι συνθήκες και τα μέτρα δεν επιτρέπουν τη φυσική υλοποίηση, ο διογρανωτής θα εξετάσει τη δυνατότητα της μεταφοράς της σε ψηφιακή με τη συναίνεση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. 

Οι συναυλίες της διοργάνωσης ηχογραφούνται, μαγνητοσκοπούνται και φωτογραφίζονται με ευθύνη του διοργανωτή, ο οποίος δύναται να χρησιμοποιήσουν το σχετικό υλικό για σκοπούς προώθησης και προβολής μέσω των ψηφιακών του καναλιών (όχι εμπορική χρήση). Σε κάθε μουσικό σχήμα παραδίδεται αντίγραφο του υλικού αυτού.

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων απευθύνεται σε επαγγελματίες μουσικούς, συνθέτες και μουσικά σχήματα. 
* Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 6 Μαΐου 2022. 
* Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση και τους όρους συμμετοχής από τις ιστοσελίδες www.cyprusrialtoworldmusic.com και www.rialto.com.cy 
* Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις: ntiac@rialto.com.cy 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close