1 June 2022
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Θαμπές Φωτασπίδες, η ποιητική συλλογή της Μαρίας Λάμπρου

Παρουσίασηστον κήπο του Τεχνόπολις 20

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2022

«Η στιγμή που κάποιος έρχεται, κατά κυριολεξία, στον κόσμο, δεν είναι και η μόνη στιγμή που κυρήττει τη μετάβαση από το σκότος στο φως, από την ανυπαρξία στην κίνηση, από το τίποτα στο κάτι. Η ανθρώπινη ύπαρξη πλανάται ανάμεσα στο χάος και το φως, πάλλεται από συνεχείς δονήσεις στην προσπάθειά της να γνωρίσει την ελευθερία, τον έρωτα, τον ίδιο της τον εαυτό.

Αυτή τη διαδρομή με τα ηδονικά ξέφωτα και τους γοητευτικούς σκοτεινούς ουρανούς ονομάζω ζωή» Μαρία Λάμπρου

Προσκαλείστε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Μαρίας Λάμπρου «Θαμπές Φωτασπίδες», στον κήπο του Τεχνόπολις 20, την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2022 και ώρα 8μμ.

Η παρουσίαση – δρώμενο θα είναι ένας συνδυασμός θεατρικού δρώμενου, χροού και εικαστικών με την καλλιτεχνική οργάνωση των Προ & Παρά Σκήνιο Παραγωγές  και με τη συμμετοχή του Flow Dance & Pilates by Rafaella Ploutarchou και του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου Προσκήνιο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου. 
Θα ακολουθήσει δεξίωση.
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 70002420

Η Μαρία Λάμπρου γεννήθηκε το 1989 στην Πάφο της Κύπρου όπου διαμένει μόνιμα σήμερα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Νομικά ( LLM) .Είναι μέλος του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου. Είναι φοιτήτρια του τμήματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργική γραφή»  του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής της Αλυσίδας Πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ». Της αρέσει το θέατρο, η μουσική, οι χειροτεχνίες και γενικά οι τέχνες  και η λογοτεχνία. Οι «Θαμπές Φωτασπίδες» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΡΧΥΤΑΣ. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close