Μουσική , Music News

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τη συναυλία των Scorpions στο Τσίρειο στάδιο!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ζήτηση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία των θρύλων της ροκ!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2022

Η τεράστια ανυπομονησία των χιλιάδων fans του θρυλικού συγκροτήματος Scorpions για να παρακολουθήσουν live-onstage ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά γκρουπ της ροκ, μεταφράζεται από τη σταδιακή εξάντληση των εισιτηρίων της μεγάλης συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό. Ήδη τα Early Bird εισιτήρια των €35 για την Αρένα Ορθίων έχουν εξαντληθεί, ενώ ελάχιστα έχουν απομείνει στην Αρένα Ορθίων GOLD, η οποία θα στηθεί μπροστά από το εντυπωσιακό σκηνικό και με πρώτο πλάνο τους Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και Mikkey Dee!

Οι θρυλικοί Scorpions, και η περιοδεία τους για τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, καθώς επίσης και για την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ “Rock Believer”, καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Στο σύνολό τους τα εισιτήρια των συναυλιών που έδωσαν σε Λας Βέγκας και Νέα Υόρκη έγιναν sold out, ενώ από την περασμένη εβδομάδα, η επιτυχία τους μεταφέρθηκε στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη Γαλλία με 3 shows. Ακολουθούν μεταξύ άλλων η Ιταλία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Φινλανδία, η Ισπανία, η Ελλάδα, το Ισραήλ και φυσικά η Κύπρος. Αμέσως μετά, η περιοδεία “Rock Believer” θα μεταφερθεί και πάλι στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με ημερομηνία ολοκλήρωσης το καλοκαίρι του 2023! Την ίδια ώρα, στις πιο πρόσφατες επιτυχίες των Scorpions περιλαμβάνεται και η εντυπωσιακή αποδοχή των fans του νέου τους άλμπουμ “Rock Believer”, που έχει σκαρφαλώσει τα charts παγκοσμίως και καταγράφει εκατομμύρια view στο YouTube!

Στην Κύπρο, η προπώληση των εισιτήριων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέσω του www.soldoutticketbox.com και στα καταστήματα Stephanis.

Τιμές εισιτηρίων:
•    Αρένα Ορθίων (Early Bird): €45 για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
•    Αρένα Ορθίων STANDARD: €59
•    Αρένα Ορθίων GOLD: €79
•    Κερκίδες Καθίσματα: Από €39 - €89
•    Κερκίδες Καθίσματα VIP STANDARD: €119 
•    VIP PREMIUM (περιλαμβάνει θέση σε ειδική πλατφόρμα που θα τοποθετηθεί στη μέση των κεντρικών κερκίδων με ιδανική οπτική πρόσβαση στη σκηνή – ποτά και φαγητό/finger food): €270 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.

Platinum Sponsor: Exness 
Rocking with in2bet

Οργανωτές: Moonlight Show Productions και Efeto Properties

Opening act: Minus One 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close