23-24 September 2022
Μουσική

Η Δήμητρα Γαλάνη στην Κύπρο, για δυο ξεχωριστά live

Ετοιμάσου για μελωδικέςβραδιές

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2022

Η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει στην Κύπρο σε δυο μοναδικές συναυλίες, ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει.  Έχοντας τα τελευταία χρόνια ολοκληρώσει ή συμμετάσχει σε σημαντικότατα projects (Chronos, Αφιέρωμα Ξαρχάκου στον Βαμβακάρη, παραστάσεις με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης), η Δήμητρα Γαλάνη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το 2020 (στο Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης) μια παράσταση με «άλλη» διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική».

Δουλεύοντας με τους σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς που αποτελούν το γκρουπ με το οποίο η Δήμητρα Γαλάνη τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα λοιπόν θα μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο παλαιότερο υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Παρέα μαζί της οι Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ευστάθιος Δράκος και Δημήτρης Κόψης, οι οποίοι θα μας χαρίσουν υπέροχες μουσικές στιγμές, κάτω από τον έναστρο ουρανό. 

Σημείωσε τις ημερομηνίες: Την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου πάμε στο Κούριο, στη Λεμεσό και το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου στο Σκαλί Αγλατζιάς, στη Λευκωσία.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν αργότερα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close