Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2022
Στην Κύπρο βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, οι οποίοι ξεκίνησαν τις τελικές τους πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό. Έχοντας ήδη εμφανιστεί μπροστά από εκατομμύρια fans τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους “Rock Believer” που ξεκίνησε πριν μερικούς μόλις μήνες, οι Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και φυσικά ο θρύλος των ντραμς Mikkey Dee (πρώην Mötorhead), έφτασαν στο νησί μας για να παρουσιάσουν το έργο τους για 4η φορά μπροστά στο κοινό της Κύπρου.

“Still Loving You”, “Holiday”, “When the Smoke is Going Down”, “Always Somewhere”, “Wind of Change”, “Send Me an Angel”, “Rock You Like a Hurricane”, “Blackout”, “Bad Boys Running Wild”, “In Trance”, “He’s a Woman She’s a Man”, “No One Like You”, “Rhythm Of Love”, είναι μόνο μερικά από τα θρυλικά κομμάτια που θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Τσίρειο στάδιο για να παρακολουθήσουν τους Scorpions να αποδίδουν με πάθος και ένταση επί σκηνής και με πλήρη επίγνωση ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας της παγκόσμιας ροκ μουσικής.

Τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Parklane. Όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές Moonlight Show Productions και Efeto Properties, οι Scorpions με τη μακρά μουσική τους διαδρομή που τους έχει αναδείξει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά γκρουπ της ροκ σκηνής, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εμπειρίας που θα προσφέρουν στους χιλιάδες οπαδούς τους που έχουν ήδη εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Παράλληλα, υπερθεμάτισαν το εντυπωσιακό σκηνικό και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που έχει στηθεί ήδη στο Τσίρειο στάδιο και που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα που θα προσφέρουν οι Scorpions στο κοινό της Κύπρου.

Από την πλευρά τους οι Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel καθώς επίσης και ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee, που συμμετέχει και προσθέτει τη δική του ενέργεια στον θρυλικό hard rock ήχο των Scorpions, εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να βρεθούν επί σκηνής και να προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις στο κοινό, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι 50 χρόνων, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Αναφερόμενοι στο νέο τους άλμπουμ «Rock Believer», που έδωσε και τον τίτλο στην παγκόσμια περιοδεία, είπαν πως δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions, προσθέτοντας πως ανυπομονούν να το παρουσιάσουν μεταξύ πολλών άλλων επιτυχιών τους, live μπροστά από τους θαυμαστές τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει στην πλατφόρμα www.soldoutticketbox.com, ενώ όπως αναφέρθηκε, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.
Platinum Sponsor: Exness
Rocking with in2bet
Opening act: Minus One
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066
Σχετικά

Minthis Music Festival 2025: 5 αξέχαστες νύχτες μουσικής, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό
Μια Συμφωνία Κομψότητας και Πολιτισμού

Οι Μέλιsses έρχονται Κύπρο, για το πιο hot πάρτι!
Το κορυφαίο beach bar της Λάρνακας γιορτάζει με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση