Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Μια ξεχωριστή εμπειρία στη νέα ταράτσα του Hippocampus Lounge Restaurant στον Πρωταρά!

Ένα all-day experience

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2022

Ψάχνετε για ένα χώρο που θα σας προσφέρει μια άκρως καλοκαιρινή εμπειρία; Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε… Η νέα ταράτσα με θέα, στο Hippocampus Lounge Restaurant στο Πρωταρά, είναι έτοιμη να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέας, γεύσης και χαλάρωσης.

Το εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της φημισμένης τουριστικής περιοχής του Πρωταρά, αναβαθμίστηκε με σκοπό να προσφέρει σε όλους εσάς την καλύτερη θέα από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ. Η ολοκλήρωση της ταράτσας σε συνδυασμό με τα φαγητά και τα ποτά τα οποία διαθέτει είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσουν αυτό που ζητάτε. Το οποίο δεν είναι άλλο από την τέλεια καλοκαιρινή αίσθηση!

Το Hippocampus Lounge Restaurant σερβίρει διεθνή κουζίνα από καταξιωμένους σεφ οι οποίοι βρίσκονται στο εστιατόριο καθημερινά και επιμελούνται κάθε πιάτο. Το μενού περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών από φαγητά όπως σαλάτα, burgers, ζυμαρικά, στέκι, sushi ακόμα και παραδοσιακά ελληνικά φαγητά όπως μουσακάς, θαλασσινά και άλλα πολλά . Το μενού απευθύνεται και σε vegetarian άτομα καθώς επιθυμεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών του. Παράλληλα, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ καθώς μπορείτε να απολαύσετε ναργιλέ στις δικές σας προτιμήσεις και γεύσεις.

roof himpocampus 2.PNG

Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να κάνετε κράτηση όταν επισκεφτείτε το Πρωταρά. Καθώς μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά φαγητά και ποτά σε συνδυασμό με την άνεση και φινέτσα του χώρου.

Ένα όμορφο και ιδανικό περιβάλλον για τις καλοκαιρινές σας στιγμές για να περάσετε όμορφα και να χαλαρώσετε ξεχνώντας κάθε προβληματισμό και ανησυχία της καθημερινότητας. Η νέα προσθήκη, της ταράτσας, στο χώρο του εστιατορίου είναι μια διαφορετική πινελιά που το κάνει να κατακτά την πρωτιά στις προτιμήσεις σας!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close