Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα πιο λαχταριστά μπέργκερ της Λεμεσού έφτασαν Λευκωσία

Το The Fat Bull Co. ήρθε για να μας βάλει σε πειρασμό

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιος δεν θα ήθελε ένα ζουμερό, χορταστικό μπέργκερ; Μια «πρόκληση» όπως το Survivor Burger ή κάτι πιο ελαφρύ σαν το Hot Chick; Αν είσαι χορτοφάγος τότε ίσως ένα Virgin Burger 2.0;

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα φαγητό με πολλούς θαυμαστές και γι’ αυτό παρά το πλήθος εστιατορίων που το προσφέρει, λίγα καταφέρνουν πραγματικά να ξεχωρίσουν στις προτιμήσεις του κόσμου. Το «The Fat Bull Co.» το κατάφερε με premium και gourmet γεύσεις που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει ακάθεκτο να εξελίσσεται.

fatbull-new-photo1-e1634771072457.jpg
Το Survivor Burger με δύο μπιφτέκια, pulled pork, τυρί και coleslaw.

Τώρα, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαμβάνουμε και στην πρωτεύουσα αφού το «The Fat Bull Co» άνοιξε το ολοκαίνουργιο του κατάστημα στην Έγκωμη, στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη 7.

Ένα τόσο ψαγμένο μπεργκεράδικο ήταν φυσικό πως θα προερχόταν από έναν γνώστη του τομέα. Ο Αλέξανδρος Κυριάκου, απόφοιτος της Ελβετικής Ξενοδοχειακής Σχολής Alpine με Higher Diploma in Culinary Arts και πείρα σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, οραματιζόταν έναν χώρο στην πατρίδα του όπου θα έκανε πράξη όλες του τις γνώσεις. Το όνειρό του υλοποιήθηκε το 2017 όταν το πρώτο «The Fat Bull Co» άνοιξε τις πόρτες του.

3.jpg
Αν είσαι χορτοφάγος, πρέπει να δοκιμάσεις το Virgin Burger 2.0 με φαλάφελ.

Από την αρχή ήταν γραφτό να ξεχωρίσει αφού συνδύαζε μπέργκερ υψηλών προδιαγραφών, φτιαγμένα από άριστες πρώτες ύλες, πάντα έχοντας σαν άξονα την value for money πολιτική. Έτσι, στο «The Fat Bull Co» θα βρεις μπέργκερ που παρασκευάζονται με τεχνικές υψηλής γαστρονομίας και συνδυάζονται με πεντανόστιμες σάλτσες και φρέσκα brioche, τα οποία έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν για τους burger lovers.

Ωστόσο στο μενού του υπάρχουν, πέραν από πολλά ευφάνταστα μπέργκερ (συμπεριλαμβανομένων vegan επιλογών), διάφορα συνοδευτικά όπως onion rings, hot wings και crunchy fingers, αλλά και πολλά σος. Όλα αυτά συνθέτουν πιάτα που θα σε κάνουν να γλύφεις τα δάχτυλά σου

DSC05912-scaled.jpg
Στο μενού θα βρεις επίσης πεντανόστιμα συνοδευτικά.

fatbull-new-photo2.jpg
Μπέργκερ για να γλύφεις τα δάχτυλά σου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close