News , Guide

Δωρεάν Wi-Fi σε παραλίες της Πόλης Χρυσοχούς

Δωρεάν διαδίκτυο σε 6 σημεία, δίπλα στο κύμα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2022

Εντάξει, οι παραλίες είναι για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και κατά προτίμηση ένα βιβλίο -αντί το κινητό- ανά χείρας, αλλά θέλουμε να σερφάρουμε και λίγο ή να ανεβάσουμε μερικές φωτογραφίες στα social media ή έστω να ενημερωθούμε για το τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς έχει προχωρήσει στη δημιουργία κατάλληλης υποδομής και εγκατάστασης για παροχή δωρεάν διαδικτύου στις οργανωμένες δημοτικές παραλίες σε έξι σημεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώτη Παπαχριστοφή, πρόκειται για τρία σημεία στην παραλία της Δημοτικής Πλαζ, σε δύο σημεία στην παραλία του Κατασκηνωτικού Χώρου, καθώς και στην παραλία Porto Latchi. Η παροχή είναι ήδη διαθέσιμη από χθες, Κυριακή.

Ο Δήμος αναφέρει εξάλλου πως έχει πρόσφατα προχωρήσει, με την στήριξη του Υφυπουργείο Τουρισμού, στην αγορά μοντέρνου εξοπλισμού παραλιών -κρεβατακίων και ομπρέλων- τα οποία έχουν ήδη τοποθετηθεί σε τρία σημεία στην παραλία της Δημοτικής Πλαζ.

Λέει τέλος ότι η παραλία της Δημοτικής Πλαζ είναι από τις πρώτες παραλίες παγκύπρια, η οποία διαθέτει από το 2014 το πρωτοποριακό αυτόνομο σύστημα θαλάσσιας πρόσβασης ΑμεΑ (seatrack).

Πηγή: City Free Press

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close