Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρια και θαλασσινά στην Κύπρο

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2021-2022 στην κατηγορία Καλύτερο Ψάρι στα Cyprus Eating Awards 2022

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2022 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 18 κατηγορίες και τα 96 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 18 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Ψάρι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος, 5 εστιατόρια που σερβίρουν αποκλειστικά ψάρια και θαλασσινά με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο ψάρι;

Ψήφισε ΕΔΩ.

IMG_0909.jpg.crdownload

ALMAR SEAFOOD BAR (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Καλαίσθητο και elegant, το Almar Seafood Bar στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, δεν ξεχωρίζει μόνο για το design, αλλά και για το ενδιαφέρον μενού του. Πιάτα ιδιαίτερα για τους λάτρεις του καλού ψαριού, που μπλέκουν την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.

kalamies.jpg

KALAMIES RESTAURANT (ΠΡΩΤΑΡΑΣ, ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Σταθερή αξία της περιοχής εάν ψάχνεις για φρέσκο ψάρι, δίπλα στη θάλασσα και αισθητική αιγαιοπελαγίτικου νησιού. Πιάτα που βασίζονται στην απλότητα και τη φρεσκάδα των πρώτων υλών, ζεστή φιλοξενία και γεύσεις που σε ταξιδεύουν.

melanda.jpg

MELANDA BEACH RESTAURANT (ΑΥΔΗΜΟΥ, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Με θεά στην ομώνυμη παραλία της περιοχής, το μυστικό για την ποιότητα και τη γεύση των πιάτων του μενού, είναι τα φρέσκα ψάρια ημέρας που έρχονται κατευθείαν από τη δική τους ψαρόβαρκα. Με δημιουργικές πινελιές και ευφάνταστες προσθήκες, το Melanda συνδυάζει αρμονικά την απλότητα της παράδοσης με τη μοντέρνα γαστρονομία.

pentaschinos.jpg

PENTASCHOINOS SEAFOOD EXPERIENCE (ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΛΑΡΝΑΚΑ)
Η μέχρι πρόσφατα παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής, έκανε ολικό lifting, ανανεώνοντας την εικόνα και το μενού της, όχι όμως τις αξίες και την ποιότητά της. Στο εντυπωσιακό deck πάνω στη θάλασσα θα απολαύσεις δημιουργικά πιάτα, μα και παραδοσιακές γεύσεις με κοινό παρονομαστή τις καλές πρώτες ύλες και το φρέσκο ψάρι.

puesta.jpg

PUESTA OYSTER BAR & GRILL (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Στο ξύλινο deck του Puesta Oyster Bar & Grill οι εποχές δεν έχουν σημασία καθώς μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά του πιάτα ολόχρονα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Κλασικός προορισμός για όσους αγαπούν τα δημιουργικά πιάτα με κύριο συστατικό τα θαλασσινά, με τις συνταγές στις οποίες πρωταγωνιστούν τα μύδια να ξεχωρίζουν.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2023 στο υπερπολυτελές Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό.

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και αναδείξτε τους κορυφαίους!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close