Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2022
Η συναυλία με τον Δώρο Δημοσθένους, αφιέρωμα στoν Elvis Presley, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Κηποθέατρο στις 26/8 αναβάλλεται για τις 15 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στις 20:30.
Η συναυλία αφιέρωμα στον Elvis με τον Δώρο Δημοσθένους η οποία έγινε ήδη το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην Ελλάδα και σημείωσε τεράστια επιτυχία, έρχεται τώρα τον Οκτώβριο στη Κύπρο στο Παττίχειο Λεμεσού στις 15 Οκτωβρίου. Η συναυλία θα γίνει συντροφιά με την δεκαμελή μπάντα του, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορπά και δίνει νέα πνοή στις πιο γνωστές χορευτικές επιτυχίες του βασιλιά της rock αλλά και στις ατμοσφαιρικές ερωτικές μπαλάντες του.
Ο Δώρος Δημοσθένους, ο οποίος ξέρει καλά να αναβιώνει το μύθο Έλβις, το χαρακτηριστικό τέμπο του, το κέφι και τον αισθησιασμό του θρυλικού βασιλιά του ροκ’ν ρολ σας υπόσχεται μια ωραία συναυλία με παρεϊστικη διάθεση, ρυθμό και κέφι.
Τραγούδια όπως, It’s now or never, Love me tender, Blues suede shoes, Marguerita, Can’t help falling in love, Suspicious mind, A little less conversation, The wonder of you και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες μεταμορφώνουν τον «κήπο» σε μια απέραντη καλοκαιρινή παραλία, μια βραδιά με πολύ χορό και πολύ φλερτ, πολλά χρώματα και έντονους ρυθμούς.
Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:30.
Eiσιτήρια από την TICKETHOUR.COM.CY
Σχετικά
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και η Βιολέτα Ίκαρη έρχονται «Βόλτα» στην Κύπρο
Μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη δυνατές στιγμές και συγκίνηση.
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο