Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

10+1 υπέροχα μπαρ για κοκτέιλ και ναργιλέ

Μαγαζιά στην πόλη ή δίπλα στη θάλασσα για χαλαρά βράδια

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2022

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα μαγαζιά στην Κύπρο προσφέρουν ναργιλέ.

Το πότε ακριβώς πρωτοδημιουργήθηκε δεν είναι ξεκάρο, ούτε το πού αν και η βασική θεωρία τον θέλει να ξεκινά από την Ινδία κατά τον 18ο αιώνα. Όπως και να 'χει, είναι πλέον στις ζωές μας και, τα τελευταία χρόνια, τον βλέπουμε όλο και πιο συχνά. Ιδιαιτέρως κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μπορούμε να πούμε πως ο ναργιλές έχει την τιμητική του και πολλοί το επιλέγουν σε χαλαρές εξόδους μαζί με το ποτό τους.

Αν τον απολαμβάνεις και εσύ, μαζέψαμε αγαπημένα μπαράκια σε όλες τις πόλεις, αλλά και beach bars όπου η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη πλάι στο κύμα.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την πρωτεύουσα.

Η υπέροχη αυλή του Old Powerhouse (ή, αν προτιμάς, της Παλιάς Ηλεκτρικής) είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί με νόστιμα τσιμπίματα και φαγητά to-share, ευφάνταστα κοκτέιλ και, φυσικά, ναργιλέ. Αν θέλεις να χαλαρώσεις στη Λευκωσία, όλα όσα προαναφέραμε είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να αποφωρτίσεις μετά από μια κουραστική μέρα.

(70087300) Τεμπών 3, 1016 Λευκωσία

Εμπνευσμένο από τις λιτές και μίνιμαλ γραμμές του που διέπουν όλο το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του, το Rebuke Lounge άκρως σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου, διαθέτει απολαυστικό brunch, με επιρροές από διεθνείς κουζίνες, δροσερά ροφήματα και κοκτέιλ, πιάτα για όλες τις ώρες της μέρας καθώς και ναργιλέ.

(24626212) Πιαλέ Πασά, Λάρνακα 6027

Το Bull 'n' Gold είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό μαγαζί όπου ξεχωρίζουν τα γκράφιτι στους τοίχους, όπως και η σκακιέρα με τα πιόνια που μοιάζουν να κρέμονται από το ταβάνι. Το ίδιο ξεχωριστό από ό,τι φαίνεται είναι και το concept το οποίο έχει πολύ ενδιαφέρον! Θα παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου αθλητικές διοργανώσεις, θα ακούσεις καλή μουσική, θα απολαύσεις καλό street food φαγητό και ποτά μέσα από μία τεράστια ποικιλία αλλά και το ναργιλέ σου.

(24352235) Στρατηγού Τιμάγια 23, Λάρνακα

Tο Granny's Ford, το κινητό bar που για το καλοκαίρι έχει παρκάρει στο Pam Beach, έστησε ακόμα μια φορά ένα υπέροχο εξωτικό σκηνικό, με μαξιλάρες και ξύλινα τραπεζάκια πάνω στην άμμο δίπλα από τους φοίνικες. Διαθέτει έμπειρους bartenders που θα μας δροσίσουν με εύγευστα κοκτέιλ από μια ενδιαφέρουσα λίστα με κλασικά και signature. Παράλληλα, το μενού του διαθέτει και ναργιλέδες σε διάφορες γεύσεις.

(99 560857) Ποσειδώνος 2, Πεντάκωμο, Governor’s Beach, Λεμεσός.

Ένας υπέροχος χώρος με καμάρες και εντυπωσιακό interior, που μοιάζει να είναι κομμένος και ραμμένος για βραδιές με ποτό και ναργιλε. Αυτό ακριβώς είναι το Guest Bar αλλά μαζί μ' αυτά διαθέτει καφέδες, διάφορα platters και καλή μουσική. Βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού και μοιάζει να είναι ιδανικό για χαλαρό βραδάκι με καλή παρέα.

(99370055) Ζικ Ζακ 24, 3036 Λεμεσός

Το Bar du Soleil είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς στη Λεμεσό. Μενού με αξιόλογες επιλογές, platters που θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σου, είτε αυτό είναι κοκτέιλ είτε ένα από τα κρασιά του καταλόγου. Εκτός απ' αυτά, σ' αυτό τον υπέροχο χώρο, μπορείς να απολαύσεις και ναργιλε, για να απογειωθεί η βραδιά σου.

(99393944) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 37

Η Πάφος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς γιατί εκτός από ξενοδοχεία και θάλασσες, έχει πλέον μια σειρά από ενδιαφέροντα μπαρ, όπως είναι το The Dome - Cocktail & Sushi Bar. Εκεί μπορείς να απολαύσεις δροσερά κοκτέιλ, μουσική, καλοφτιαγμένο ναργιλέ και μεγάλη ποικιλία sushi.

(70005787) Λεωφ. Ποσειδώνος, Πάφος

Ένα εντυπωσιακό beach bar, πάνω στην ανανεωμένη Παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο, σε περιμένει για να απολαύσεις μερικές μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης. Το Cabana Beach Bar είναι ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές δροσιστικές βουτιές παρέα με ένα μενού γεμάτο νόστιμα καλούδια και ποτά όπως δροσιστικές σαλάτες, κοκτέιλ και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω.

(96201717) Αγαπήνωρος, Γεροσκήπου, Πάφος

Μια ανάσα κοντά στο κύμα, σε μια glam εξωτική ατμόσφαιρα έχει στηθεί ένας μοναδικός χώρος με καλαίσθητη και μοντέρνα διακόσμηση. Στο Periyiali Beach σε περιμένει ένα άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και κεφάτο κλίμα. Στο χώρο θα βρεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ αρωματισμένους καφέδες, απολαυστικά ποτά, σνακ, διάφορα sprits καθώς και κάποιες επιλογές platter από θαλασσινά πιάτα. Ο χώρος προσφέρει επίσης ναργιλέ.

(26321288) Ηλία Ταύρου, Νέο Χωριό, Πάφος

Σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό και καλαίσθητο περιβάλλον με εξωτική ατμόσφαιρα, με το ξύλο να υπερισχύει στην διακόσμηση, στο Serena Beach Bar οι επισκέπτες έχουν την χαρά να απολαύσουν τον καυτό ήλιο παρέα με ένα signature κοκτέιλ, με ένα καλοφτιαγμένο ναργιλέ καθώς στο βάθος ακούγεται chill out μουσική. Παράλληλα το Serena Beach Bar διαθέτει άνετες ξαπλώστρες, τραπέζια και stools, στα οποία έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις γρήγορα και συνάμα νόστιμα τσιμπήματα και πιάτα από τη διεθνή κουζίνα.

(23833000) Περνέρας 53, Πρωταράς

Τοποθετημένο στην καρδιά του Eden Square το NALU Cocktail Lounge, το hot spot του Πρωτάρα, δίνει στις καλοκαιρινές μας βραδιές γεύση, ικανοποιώντας τα γούστα και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη σε διάφορα επίπεδα. Στο NALU Cocktail Lounge έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας εξαιρετικό sushi, ναργιλέδες αλλά και μοναδικά cocktails.

(23819444) Λεωφόρος Πρωταρά 28, Παραλίμνι

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close