News & Events , Bars & Clubs

10 μπαρ για να απολαύσεις κοκτέιλ μετά τη δουλειά

Παρασκευή και after work drinks πάνε μαζί

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2022

Ένα κοκτέιλ με καλή παρέα μετά τη δουλειά είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα και άκρως δελεαστική πρόταση για να κλείσει μια κουραστική μέρα. Αν αυτό γίνει Παρασκευή, τότε η φάση γίνεται ακόμα καλύτερη. Όπως και να το κάνουμε, οι Παρασκευές είναι διαφορετικές. Το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών, η διάθεση μας είναι διαφορετικά, όλα είναι λίγο καλύτερα.

Πάρε την παρέα σου, και απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ μετά την δουλειά. Εμείς, μαζέψαμε 10 μπαράκια που ανοίγουν νωρίς και περιμένουν να σε υποδεχτούν.

Το Γρανάζι είναι ένας συνδυασμός όμορφου χώρου και νόστιμων κοκτέιλ. Εδώ θα απολαύσεις το ποτό σου με ωραία μουσική με χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα σε έναν μίνιμαλ, ''πράσινο'' χώρο αλλά εκτός απ' αυτά, έχεις την ευκαιρία να τσιμπήσεις από πεντανόστιμα πιάτα και μπολ, to-share ή και όχι, από τις 5:30μ.μ.

(97603530) Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 14, Λευκωσία, 1080

Χαλαρό και παρεϊστικο μαγαζί με τραπεζάκια έξω, που σου δίνει την αίσθηση ενός μόνιμου street party και γι' αυτό είναι τόσο αγαπητό. Το Zonkey ανοίγει στις 5:00μ.μ. και περιμένει να σε υποδεχτεί με τσιμπήματα και to-share πιάτα, φυσικά τα κοκτέιλ του και ανεβαστική μουσική που θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

(99889015) Ευαγόρου 31, Λευκωσία

Στο Notes and Spirits θα πας για να χαλαρώσεις, από τις 6:00μ.μ., μετά τη δουλειά. Επέλεξε ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή μια νόστιμη πίτσα και άσε τη μουσική και την ατμόσφαιρα να σε χαλαρώσουν. Άλλωστε, η μουσική είναι πάντα εκλεκτή, και συμπεριλαμβάνεται στα ατού του.

Ευαγόρου 33, Λευκωσία, 1066

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο The Old Powerhouse Chill Bar. Στο μενού του φιγουράρουν λαχταριστά πιάτα από bao buns, πίτσα και μίνι burgers μέχρι platters τυριών και nachos, ό,τι πρέπει για να συνοδεύσεις το κοκτέιλ σου, σε ένα ειδυλλιακό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Ανοιχτό από τις 6:00μ.μ.

(70087300) Τέμπων 3, Λευκωσία

Σ' αυτό το... μπαλκόνι στο κέντρο της Λάρνακας σίγουρα θα περάσεις όμορφα το απόγευμά σου. Με θέα την πλατεία Αγίου Λαζάρου, το The Belfry προσφέρει κοκτέιλ και διάφορες επιλογές για φαγητό. Ανοίγει στις 6μ.μ. αλλά αγαπημένη μας στιγμή εκεί - και αν δεν το έζησες ακόμα, θα γίνει και δική σου - είναι σίγουρα η ώρα της δύσης του ήλιου.

(99872100) Παύλου Βαλσαμάκη 5, Λάρνακα, 6026

Η νέα άφιξη της Λάρνακας είναι μία... Σουσουράδα! Με industrial στυλ διακόσμησης, κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, ενώ η βεράντα του, που απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας, είναι ιδανικό σημείο συνάντησης από τις 5:00μ.μ. Στο μενού της θα βρεις εκλεκτά κοκτέιλ, spirits και bar bites to share μαζί με την παρέα.

(24400921) Τάσου Μητσόπουλου 16, 6027, Λάρνακα

Μία ακόμα νέα άφιξη, αυτή τη φορά στη Λεμεσό, σε περιμένει σε μια όμορφη αυλή. Το Bar Louise το συναντάς στα δρομάκια του κέντρου και από τότε που άνοιξε έγινε γρήγορα αγαπημένο στέκι. Προσεγμένα κοκτέιλ και νόστιμες επιλογές για φαγητό με σήμα κατατεθέν τον ξυλόφουρνο που υπόσχεται τις καλύτερες πίτσες, αν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι με την παρέα σου, μαζί με το κοκτέιλ. Ανοιχτό από τις 6μ.μ.

(70000810) Αγκύρας 45, Λεμεσός

Το Μαντάμ, ήρθε για να ανανεώσει την Πλατεία Ηρώων και τα κατάφερε. Με industrial εσωτερικό και παρεΐστικη ατμόσφαιρα έξω, εδώ θα καθίσεις με τις ώρες για εκλεκτά, δροσιστικά κοκτέιλ και ωραία μουσική (ξεκινώντας από τις 5:30μ.μ. καθημερινά, εκτός Δευτέρας) για να αποφορτίσεις εντελώς και να ετοιμαστείς ψυχολογικά για το σαββατοκύριακο.

(instagram.com/madamebar) Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός.

Σε κεντρικό σημείο της Πάφου, σε περιμένει μία... Anerada! Το cafe bar που κέρδισε τον κόσμο είναι ανοιχτό από νωρίς για καφέδες αλλά το απόγευμα δίνουν τη σκυτάλη σε απολαυστικά κοκτέιλ. Πάντα έχεις, επίσης, την επιλογή φαγητού, όλα παρέα με καλή μουσική.

(96556028) Κωνσταντίνου Ευαγόρου 6, Γεροσκήπου, Πάφος

Μοντέρνο ambiance και μια όμορφη αυλή σε μία πολυσύχναστη περιοχή της Πάφου, με έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν προσεγμένα κοκτέιλ, συμπεριλαμβανομένης και μιας σειράς από ιδιαίτερες, signature επιλογές. Το Rum and Jam είναι αγαπημένος προορισμός στην πόλη, και αφού θα σε δροσίσει μπορεί να σε... χορτάσει κιόλας με πεντανόστιμες, σπιτικές πίτσες. Σε περιμένει από τις 6:00μ.μ.

(99453352) Αγοράς 6, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close