Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2022
Μετά από μια επιτυχημένη full band εμφάνιση στο φετινό Φεστιβάλ Φέγγαρος, ο Freedom Candlemaker έρχεται στo Τεχνόπολις 20 την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, για να παρουσιάσει μια πιο απλή εκδοχή παλιών και νέων τραγουδιών του με τη συνοδεία της μοναδικής Nama Dama στα φωνητικά, τα synthesizers και τα κρουστά. Θα παίξει πιάνο και κιθάρα υφαίνοντας ένα πολύχρωμο ταξίδι για την ψυχή με ένα πολύ ήρεμο και οικείο πρόγραμμα.
Είσοδος: €12
Ώρα: 20.00
Προπώληση εισιτηρίων: Πολιτιστικός Χώρος Τεχνόπολις 20
Πληροφορίες και κρατήσεις: 70002420
Λίγα λόγια για τους μουσικούς:
O Λευτέρης Μουμτζής είναι μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός. Μέσα σε μια καριέρα που ξεπερνά τα είκοσι χρόνια, ο Mουμτζής κυκλοφόρησε αναγνωρισμένες ηχογραφήσεις τόσο ως συνθέτης / ερμηνευτής όσο και ως παραγωγός. Η τελευταία του κυκλοφορία ήρθε το Φεβρουάριο του 2019 με το πρώτο του άλμπουμ ως Freedom Candlemaker, με τίτλο 'Beaming Light', το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές από διεθνώς αναγνωρισμένα μέσα. Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές και χορευτικές παραγωγές και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσικού Φεστιβάλ Φέγγαρος, του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος και της δισκογραφικής εταιρείας Louvana Records.
Η Αναστασία είναι Κύπρια καλλιτέχνιδα, εδραιωμένη στην καρδιά της Λευκωσίας. Το ταξίδι της ως τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς έχει εμφανιστεί με διάφορα συγκροτήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς Κύπριους και Ευρωπαίους καλλιτέχνες. Είναι αυτοδίδακτη και καινούρια στον κόσμο της τραγουδοποιίας. Ωστόσο, η δουλειά της είναι να συνδυάζει διαφορετικά εκφραστικά μέσα επί σκηνής και να δώσει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Η δισκογραφία της αποτελεί δύο δουλειές, το Confessions to my Songbird και το On a Red Thursday.
Δες το event ΕΔΩ.
Σχετικά

Ένα γνήσιο γλέντι με μουσική, φαγητό και χορό θα στηθεί στην πλατεία
Ρεμπετολαϊκή βραδιά με τους Αναρέν Μπουρέκκ


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του