Cine News

4 χαλαρές ταινίες για movie night την Παρασκευή

Άραξε και δες κάτι χαλαρό στο Netflix, με νόστιμο φαγητό

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2022

Αν περίμενες πώς και πώς την Παρασκευή για να αράξεις σπίτι και να χαζέψεις στο Netflix, τα καλά νέα είναι πως η μέρα που περίμενες ήρθε. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ''χαθείς'' στις άπειρες επιλογές της παλτφόρμας streaming γιατί εμείς εδώ ψάξαμε και βρήκαμε 4 ταινίες κατάλληλες για την περίσταση, που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη, ούτε θα σε στρεσάρουν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποια προτιμάς.

Επειδή όμως κανέα Friday night στο σπίτι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς φαγητό, το αναλάβαμε εμείς και αυτό. Δες ΕΔΩ για 7 επιλογές για delivery στη Λευκωσία.

Στο Love in the Villa, η Julie (Kat Graham), λοιπόν, αποφασίζει να πάει ένα ταξίδι με το αγόρι της, τον Brandon (Raymond Ablack), χωρίς να ξέρει ότι αυτός είχε σκοπό να τη χωρίσει. Ωστόσο, ο χωρισμός δεν είναι αρκετός για να το αναβάλει. Εκεί, συναντάει τον Charlie (Tom Hopper), ο οποίος έκλεισε την ίδια βίλα με αυτήν για το ίδιο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μια χαλαρή, ρομαντική κωμωδία, νέα προσθήκη στο Netflix, με όσα ξέρεις πως μπορείς να περιμένεις από τέτοιες ταινίες.

Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Sofia ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε. Αυτά συμβαίνουν στην αισθηματική κωμωδία That's Amor.

Στην υπόθεση του Me Time, όταν ένας full - time μπαμπάς βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό του μετά από χρόνια, με αφορμή την απουσία της γυναίκας και των παιδιών του, ξανασμίγει με τον παλιό κολλητό του για ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο που σχεδόν ανατρέπει τη ζωή του. Κωμωδία καταστάσεων, με πρωταγωνιστές το δίδυμο Kevin Hart και Mark Wahlberg.

Η ταινία Look Both Ways ίσως σε κάνει να σκεφτείς λίγο, αλλά εξακολουθεί να είναι μια χαλαρή ιστορία με ωραίο ρυθμό και δόσεις κωμωδίας. H Natalie Bennett είναι μια ικανή εικονογράφος που μόλις αποφοιτά από το κολέγιο. Η απόφαση της όμως να έχει μια χαλαρή σχέση με έναν καλό της φίλο, θα μεταβάλει οριστικά τα μελλοντικά της σχέδια ή και όχι. Η ταινία μας δείχνει διαρκώς δύο διαφορετικές εκδοχές της ζωής της Natalie.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close