Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Λεμεσός θα αποκτήσει επιτέλους ένα υπέροχο ιταλικό…. στο καλύτερο σημείο

Μια νέα ομάδα έρχεται να διδάξει πώς πλάθεται η ναπολιτάνικη πίτσα και η αληθινή καρμπονάρα.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα νέο εστιατόριο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της πόλης. Το υπέροχο πέτρινο κτίριο στην καρδιά της Λεμεσού είναι ένα άκρως ατμοσφαιρικό αρχιτεκτονικό μνημείο του 1950 όπου φιλοξενείται η ιταλική κουλτούρα και πολιτισμική κληρονομιά.

Ο λόγος για το Tartufo, το εστιατόριο που θα φέρει αρώματα τρούφας στην καρδιά της πόλης, την άφιξη του οποίου αναμένουμε τον προσεχή Οκτώβριο.

Σε ένα φωτεινό, ευρύχωρο ιστορικό χώρο, οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν γαστρονομικά στην Ιταλία, απολαμβάνοντας αυθεντικές γεύσεις φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες, πάθος και αγάπη για την κουζίνα, τις οποίες θα συνοδεύσουν ευχάριστα με κρασιά από μία πλούσια λίστα με ξεχωριστές ετικέτες, με εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και ήχους χαλαρωτικής μουσικής!

in article.jpg

Άλλωστε, η δημιουργία του Tartufo προέκυψε από την αγάπη και το πάθος των ανθρώπων του για τις γεύσεις, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Ιταλίας. Εξ ου και συνέλεξαν μόνο τις καλύτερες εμπειρίες, τα υλικά και τις συνταγές που αγαπούν, για να κάνουν αυτό το ταξίδι μας, αξέχαστο!

Εκείνο όμως που κάνει ακόμα πιο μοναδική τη φιλοσοφία του Tartufo είναι ο Ιταλός σεφ του! Στην κουζίνα του Tartufo λοιπόν τα ηνία έχει αναλάβει ο σεφ Salvatore Leo, ο οποίος όντας σεφ έκτης γενιάς, έχει την τέχνη στο αίμα του. Ο Salvatore είναι τρελά ερωτευμένος με αυτό που κάνει, γεγονός που αποτυπώνεται πλήρως και στα πιάτα του!

Το εστιατόριο θα λειτουργεί τόσο για μεσημεριανό σερβίροντας γκουρμέ πιάτα, αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές αλλά και πιο πειραγμένες συνταγές, όσο και το βράδυ, ενώ θα είναι κατάλληλο τόσο για οικογένειες όσο και για ρομαντικό δείπνο! Ετοιμάσου λοιπόν να απολαύσεις από φρέσκα ζυμαρικά έως πίτσα, από σαλάτες, ορεκτικά, κρέατα και φρέσκα ψάρια έως καταπληκτικά γλυκά.

TRF Logo.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close