Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2014
Πρόσφατα οι Λαρνακείς απέκτησαν ένα νέο all day spot/μπαράκι με μοντέρνα αισθητική προσέγγιση. Τα στοιχεία στη διακόσμησή του συνθέτουν ένα βιομηχανικό και συνάμα νεανικό περιβάλλον, από τα ασπρόμαυρα μοτίβα στα πλακάκια μέχρι τις σειρές από χαλκοσωλήνες που μεταμορφώθηκαν σε φωτιστικά και τις καρέκλες σε διάφορα χρώματα... Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το κίτρινο, σε ένα μαγαζί που φροντίζει να κρατά το χαρακτήρα του bar μέσα από την τεράστια μπάρα που βρίσκεται στη μια μεριά του μαγαζιού, όπου γίνεται το "παιχνίδι" των κοκτέιλ. Το βράδυ που το επισκεφθήκαμε, καθίσαμε σε ένα ωραίο μπουθ που σου δίνει τη δυνατότητα για privacy. Αμέσως αλλάζει το σκηνικό -νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα νεοϋορκέζικο diner. Το μενού του απλοϊκό με "γρήγορα" φαγητά όπως σάντουιτς, μπέργκερ και σαλάτες. Δοκίμασα το μπέργκερ το οποίο σερβιρίστηκε σε ελληνική πίτα -πολύ καλή ιδέα αλλά υστερούσε σε εκτέλεση. Στεγνό αποτέλεσμα με τη συνοδευτική σαλάτα με λάχανο και μαρούλι να αδικεί το πιάτο. Εκτιμήθηκε όμως το γεγονός ότι συνοδεύτηκε με φρέσκια τηγανητή πατάτα. Απόλαυσα την μπίρα μου χαζεύοντας τριγύρω τις βέσπες που δεσπόζουν στη μια μεριά του μαγαζιού και το κόκκινο αυτοκίνητο στην άλλη. Ένα πραγματικό "Showroom"! Όσο η ώρα περνούσε, το μαγαζί μεταμορφωνόταν. Νέος κόσμος μπαινόβγαινε και το μαγαζί συνέχιζε με πολυσυλλεκτικά κοκτέιλ διεθνούς λογικής, καθώς και κλασικά και μη. Στο χώρο έφτασε και ο DJ που ετοίμασε το πρόγραμμα της βραδιάς, με το οποίο θα ανέβαζε το πλήθος. Καλή επιχειρηματική κίνηση για αποκέντρωση από τις Φοινικούδες, σε ένα χώρο με καλή υποδομή και χώρο στάθμευσης. Πληρώσαμε €6.90 για το burger και €3.50 για τη μπίρα, το άτομο. Το σέρβις πολύ καλό, καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματός μας. Η κάβα του αναλόγως μικρή για το concept, καθώς λείπουν κάποιες ετικέτες, με τις οποίες θα κάλυπταν τουλάχιστον κάποιες ποικιλίες κρασιών. Ωραίο μαγαζί, για μια casual έξοδο με ζωντανή μουσική!
Σχετικά

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς