8 October 2022
Things to Do , Εκδηλώσεις

Πάμε στο Neo Plaza για να υιοθετήσουμε τον νέο τετράποδο φίλο μας

Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων στο Neo Plaza

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2022

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 10:00 – 13:00 το Neo Plaza διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων μαζί με το καταφύγιο σκύλων Simba Animal Aid Cyprus. Εκεί θα βρίσκονται υπέροχα ζώα συντροφιάς που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια, εθελοντές, και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ενώ τη δράση υποστηρίζουν οι Δήμοι Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλατζιάς, Έγκωμης και Λακατάμιας.

Πρόκειται για μια δράση Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης του Neo Plaza που μετρά έναν χρόνο λειτουργίας του και ήδη έχει διοργανώσει δύο τέτοιες δράσεις παραχωρώντας τον χώρο του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου. To Neo Plaza είναι ένας pet friendly προορισμός που φιλοξενεί τους πιο πιστούς μας φίλους ενώ απολαμβάνουμε τα ψώνια, τον καφέ, το φαγητό ή το παιχνίδι με τα παιδιά μας. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του καταφυγίου Simba Animal Aid Cyprus που φιλοξενεί πέραν των εκατό σκυλιών προς υιοθεσία σας προσκαλεί να ανταποκριθείτε σε μία ακόμη Ημέρα Υιοθεσίας.

Την πρωτοβουλία αγκάλιασαν η Φωνή για τα Ζώα Κύπρου, ο σύνδεσμος CAT Paws Cyprus, η Αστυνομία Κύπρου και πολλοί ακόμη φορείς, επιχειρήσεις και φιλοζωικές οργανώσεις. Όλα τα ζώα δίδονται προς υιοθεσία σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καταφυγίου, ύστερα από έλεγχο και με βάση τα όσα προβλέπει το πακέτο υιοθεσίας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου σας περιμένουμε από τις 10:00 έως τις 13:00 για να γνωρίσετε από κοντά τα ζώα που έχουν βρει την φροντίδα και αγάπη που αξίζουν στο καταφύγιο Simba Animal Aid Cyprus.

adoptneoplaza.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close