Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2022
Ακόμα έναν βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ θα φιλοξενήσει το εστιατόριο SKY7 στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στις 26 και 27 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τον Γάλλο σεφ, Nicolas Isnard ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υψηλή γαστρονομία γεμάτη βραβεύσεις και αναγνωρίσεις. Ο Nicolas Isnard εμπνευσμένος από τη παράδοση της Γαλλικής κουζίνας χρησιμοποιώντας παράλληλα και κυπριακά ολόφρεσκα προϊόντα της περιοχής Αγίου Γεωργίου Πέγειας θα παρουσιάσει ξεχωριστά πιάτα αποκλειστικά για όσους τυχερούς παρευρεθούν στις 26 και 27 Οκτωβρίου στο Sky7.
O Γάλλος σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγείρεψε για τα μεγαλύτερα ονόματα διεθνους jetsetters, φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητές οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει στο εστιατόριο του L’Auberge de la Charme, στο οποίο κέρδισε και το αστέρι Michelin.
Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26000000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.

-
Cap St Georges Hotel & Resort
26 Οκτωβρίου - 27 Οκτωβρίου 2022
Σχετικά

Νιώσε τον παλμό των Χριστουγέννων στο ΝΥΧ Hotel Limassol
To ΝΥΧ σε καλωσορίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές
Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Η Μαρίνα Λεμεσού ανάβει τα φώτα των γιορτών

Η γευστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης, στη Λευκωσία με τον Σαββίκο!
Κατευθείαν από Θεσσαλονίκη στη Λευκωσία, γυρλού, σουβλάκια, burgers και άλλες γευστικές απολαύσεις προσγειώθηκαν στην Έγκωμη

Διακοπές με άρωμα Χριστουγέννων για όλα τα γούστα από τη Louis Hotels!
Μοναδικές επιλογές σε ξενοδοχεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για ενήλικες αλλά και για οικογένειες


«Το Πάρκο της Χαράς» είναι έτοιμο να γεμίσει παιδικές φωνές και παιχνίδια
Ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδια



Merry GreekMas από τη Louis Hotels
Η πιο αυθεντική εκδοχή του ελληνικού brunch με χριστουγεννιάτικη διάθεση και το γευστικό πρόσημο του εστιατορίου «Το ελληνικό»!

Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα
Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές πόλεις για το 2023
Με το κόστος ζωής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, κάποιες (μεγαλου)πόλεις κρατούν τα ηνία (της ακρίβειας).
