12 November 2022
Things to Do , Εκδηλώσεις

Έρχεται στην Κύπρο η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Dr. Shefali

Ο εμπνευστής του κινήματος «Re - Paint Your Life», Yiannis Michael, παρουσιάζει την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Dr. Shefali, σε μια εκδήλωση που αφορά τη φιλοσοφία του «Ενσυνείδητου Γονέα»

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2022

Θέλετε ως γονείς να προσφέρετε ό,τι καλύτερο στα παιδιά σας; Θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να νιώθουν συναισθηματικά ελεύθερα; Γνωρίζετε ότι, ως γονείς είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι, δεν μεγαλώνετε ένα αντίγραφο σας, αλλά ένα πνεύμα που πάλλεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο;

Υπάρχει ανάγκη διαχωρισμού από το ποιοι είστε εσείς και ποιο είναι καθένα από τα παιδιά σας. Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας. Όταν το καταλάβουμε αυτό από τα βάθη της ψυχής μας, τότε προσαρμόζουμε την ανατροφή στις ανάγκες τους, αντί να τα πλάθουμε για να εξυπηρετήσουν τις δικές μας ανάγκες.

Θέλουμε αυτό που θεωρούμε «καλύτερο» για τα παιδιά μας, όμως κατά την αγωνιώδη προσπάθεια μας να το επιτύχουμε, ξεχνάμε ότι το πιο σημαντικό ζήτημα είναι το δικαίωμα τους να είναι ο αληθινός εαυτός τους.

Όταν, ως γονείς, έχουμε χάσει την εσωτερική μας πυξίδα, δεν είναι να απορούμε γιατί τόσα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς καθοδήγηση, χωρίς σύνδεση και χωρίς ενθάρρυνση. Ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα που μπορεί να αναλάβει ένας άνθρωπος, είναι να φέρει έναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο και να τον μεγαλώσει.

Η σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού δεν είναι μονής κατεύθυνσης, καθώς τα παιδιά μας συμβάλουν και στη δική μας ανάπτυξη με τρόπους που ίσως να είναι πιο ουσιαστικοί από αυτούς που εμείς συμβάλλουμε. Τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο για τον πυρήνα μας και γίνονται οι σπουδαιότεροι αφυπνιστές μας.

Ως γονείς οφείλουμε να παρέχουμε όχι μόνο τα βασικά, στέγη, τροφή και εκπαίδευση αλλά και την διαχείριση συναισθημάτων.

Στις 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τη φιλοσοφία του «Ενσυνείδητου Γονέα», από την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, συγγραφέα και κλινική ψυχολόγο Dr Shefali, που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο ο εμπνευστής του κινήματος «Re - Paint Your Life», Yiannis Michael.

δρ.σεφαλη241022.png

Η Dr. Shefali, έχει γράψει τέσσερα βιβλία, εκ των οποίων τα τρία είναι New York best-seller συμπεριλαμβανομένων των δύο βιβλίων ορόσημα της, The Conscious Parent και The Awakened. Τα διαδικτυακά της μαθήματα έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ενήλικες και οικογένειες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε από την κορυφαία παρουσιάστρια Oprah Winfrey όπου μίλησε για το conscious parenting.

Αναφέρει ότι: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τα παιδιά μας να γίνουν κάτι που δεν είμαστε διατεθειμένοι να ενσαρκώσουμε εμείς οι ίδιοι.» Υποστηρίζει παράλληλα ότι η ανατροφή των παιδιών μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη, τόσο δύσκολη που μερικές φορές απλώς το δεχόμαστε αυτό ως αλήθεια. Αλλά δεν είναι. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Σε αυτή την εκδήλωση, θα ανακαλύψετε πώς να το κάνετε εύκολο και χωρίς άγχος.

Ο Yiannis Michael, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο στο πρόσφατο A-Fest της Mindvalley, είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί Dr. Shefali, την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια αναφορικά με τον συνειδητό γονικό ρόλο. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσης, o transformational speaker, Yiannis Michael, θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με τη Dr. Shefali σε μια live συνέντευξη, μιας και οι δύο διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζοντε το ίδιο όραμα με και τις ίδιες αξίες για την δύναμη της οικογένειας. Παράλληλα, ο Yiannis Michael θα παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου».

Τα εισιτήρια για την 3η εκδήλωση του "Re - Paint Your Life" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 16:00, είναι διαθέσιμα εδώ.

Ο Yiannis Michael στο φινάλε της εκδήλωσης θα υπογράφει το βιβλίο του «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://yiannismichael.com/

Repaint 3 720.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
December 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close