Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο μαγαζί που σου φτιάχνει healthy πρωινό και μεσημεριανό

Χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα στέκι που εστιάζει στο φαγητό που μάθαμε να αγαπάμε

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022

Σε μια αστική καθημερινότητα, όλοι κάνουμε προσπάθειες να υιοθετήσουμε όλο και περισσότερες νέες συνήθειες, οι οποίες θα μας διατηρούν υγιείς, χαρούμενους και χορτάτους. Έτσι λοιπόν, ψάχνουμε να βρούμε ένα στέκι, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε υγιεινές κα θρεπτικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να στερηθούμε τίποτα σε γεύση και ποιότητα.

Κι επειδή, όταν ξεκινάει μια συζήτηση σχετικά με το φαγητό στην πιο υγιεινή εκδοχή του, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλο και κάποιος θα αναφερθεί στη vegan ή τη vegetarian διατροφή. Αν λοιπόν, αναζητείς ένα εστιατόριο που μπορεί να τα συνδυάζει όλα αυτά, με φαγητό για όλα τα γούστα, τότε αυτό που ψάχνεις είναι το «Appetit».

Appetit-1271022.png

To «Appetit» δεν είναι το τυπικό «healthy food» μαγαζί που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο εστιατόριο τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, είναι ότι προσφέρει μια πραγματικά τεράστια ποικιλία από γεύματα που θα σε δελεάσουν, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά για την παρασκευή «healthy foods» και διαφόρων παραδοσιακών και μη γεύσεων. Μάλιστα, η γρήγορη εξυπηρέτηση, η ποιότητα των προϊόντων του και οι πραγματικά προσιτές τιμές, το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Appetit-2 271022.png

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό που κάνει το «Appetit» να ξεχωρίζει είναι ότι δεν επαναπαύεται ποτέ στις ήδη φανταστικές γεύσεις που έχει δημιουργήσει και πάντα ψάχνει νέους τρόπους για να φέρνει στο πιάτο μας κάτι μοναδικό και νόστιμο! Εκεί θα βρεις αυτό που λαχταράς κάθε στιγμή της ημέρας! Από το πρωί, ξεκινάς με ένα εξαιρετικό καφέ και πρωινό, και το μεσημέρι θα το επισκεφθείς για ένα lunch break ή μεσημεριανό με την οικογένεια και όλα σου τα πιάτα μπορείς να τα απωθεώσεις με ένα από τα χειροποίητα γλυκά του μαγαζιού.

Φυσικά, το γεύμα σου θα το απολαύσεις ολόφρεσκο, καθώς φτιάχνεται με φρέσκα υλικά τη συγκεκριμένη στιγμή που θα το παραγγείλεις.

sandwichplatterappetit4 271022.png

Αφού κάναμε συστάσεις, ήρθε η στιγμή να μιλήσουν… οι γεύσεις από μόνες τους. Ορισμένες από αυτές είναι τόσο εθιστικές που δεν θα παραλείπεις να το επισκέπτεσαι κάθε τόσο. Με τον τέλειο συνδυασμό συστατικών, την ευρηματικότητά τους αλλά και την ένταση της γεύσης τους, τα πιάτα θα σε εκπλήξουν. Στο καινούργιο μενού του μαγαζιού έχουν ενσωματωθεί καφέδες, λαχταριστό πρωινό, μεσημεριανό με μαγειρευτά πιάτα της μέρας που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς και χειροποίητα γλυκά που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σου. Ακόμα, οι θαμώνες μπορούν να βρουν πεντανόστιμα platters με διάφορες επιλογές, τα οποία είναι κατάλληλα για κέρασμα, ενώ καλύπτουν vegetarian και vegan επιλογές.

Appetit7271022.png

Εκεί θα βρεις μια πληθώρα ροφημάτων, όπως καφέδες, smoothies, χυμοί και τσάγια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα φρέσκο σάντουιτς, όπως ακριβώς το επιθυμείς, καθώς υπάρχουν διαφορετικές επιλογές με ψωμί ολικής αλέσεως και λευκό: Επίλεξε «Chicken Pesto» (μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου, τυρί κρέμα, λιαστές ντομάτες, ιταλική ρόκα και σπιτικό πέστο), «Italina» (προσούτο, φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα, ιταλική ρόκα και σπιτικό πέστο, «Egg & Mayo» (σπιτική αυγοσαλάτα, σχοινόπρασο, ραπανάκια, άνηθο, κορνιχόν, μαύρο σουσάμι και φύλλα μαρουλιού), «Salmon» (καπνιστός σολομός, τυρί κρέμα, αγγούρι σε φέτες, αβοκάντο, ξύσμα λεμονιού και κάπαρη), «Healthy» (στήθος γαλοπούλας, τυρί ένταμ, καρότα τριμμένα, ντομάτες, αγγούρι σε φέτες, φύλλα μαρουλιού και ελαφριά μαγιονέζα), «Green» (αβοκάντο σε φέτες, αγγούρι σε φέτες, φύλλα μαρουλιού, πράσινα μήλα και σπιτικό πέστο και «Mix» (βούτυρο, ένταμ, χαλούμι, λούτζα, μπέικον, ζαμπόν, ντομάτα και αγγούρι).

Μπορείς να επιλέξεις να προγευματίσεις με μια από τις προτάσεις του μενού, για παράδειγμα «Shroοm» (φέτα ψωμί, ομελέτα με μανιτάρια, τυρί έμενταλ και ρόκα) ή «Posh» (bagel, αυγά scrabbled, καπνιστός σολομός και αβοκάντο), ή να δοκιμάσεις τα wraps του μαγαζιού.

Αν επιθυμείς μια δροσερή σαλάτα, ο κατάλογος διαθέτει 11 διαφορετικές επιλογές όπως «Smoked Salmon Salad» (φρέσκα τραγανά χόρτα, καπνιστός σολομός, ξυρισμένος μάραθο, κύβοι αβοκάντο, αγγούρι, ντοματίνια, κολοκυθόσποροι, φύλλα βασιλικού και σχοινόπρασο σερβιρισμένα με dressing πορτοκαλιού Dijon), «Vegetarian Pasta Salad» (ζυμαρικά Fusilli, ιταλική ρόκα, ανακατεμένα ψητά λαχανικά, ελιές, τυρί φέτα και σπιτικό ξύδι πέστο) ή «Classic Tuna Salad» (μωρόφυλλα, αγγούρι, κύβους αβοκάντο, κομμάτια τόνου, ντοματίνια, βραστό αβγό ελευθέρας βοσκής, κάπαρη, σπιτικά κρουτόν, μαϊντανό και ξύδι λεμονιού), ενώ μπορείς με λίγη φαντασία και δημιουργία να φτιάξεις τη δική σου σαλάτα.

Apettit8271022.png

Χωρίς τύψεις, σε αυτό το εστιατόριο μπορείς να απολαύσεις το μεσημεριανό σου, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το «Appetit», άλλωστε, στηρίζει τη φιλοσοφία του πάνω στην υγιεινή και σωστή διατροφή, προσαρμόζοντας τις παροχές του στις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και επιλογές του καθενός.

Appetit9271022.png


Αν ψάχνεις κάτι που θα σε αφήσει ικανοποιημένο και με το παραπάνω για το μεσημεριανό σου γεύμα, μπορείς να επιλέξεις μια από τις 5 επιλογές με ζουμερά burgers, με κοτόπουλο, χοιρινό, vegetarian ή vegan, ακόμα και club sandwich, όλα συνοδευόμενα με πατάτες. Φυσικά, έχεις τη δυνατότητα να γευτείς κοτόπουλο μαριναρισμένο στη σχάρα (με ψητά λαχανικά, ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με αστεροειδή γλυκάνισο, κάρδαμο συνοδευόμενο με λεμόνι και σάλτσα ελαιολάδου στο πλάι) ή την κλασική επιλογή, μαριναρισμένο σολομό (με ψητά λαχανικά, ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με αστεροειδή γλυκάνισο, κάρδαμο συνοδευόμενο με λεμόνι και σάλτσα ελαιολάδου στο πλάι).

Appetit10271022.png


Στον κατάλογο, πλέον, μπορείς να βρεις και μαγειρευτό φαγητό που θα κάνει το μυαλό σου να ταξιδεύει στα οικογενειακά τραπέζια, όπου απολαμβάνεις μαμαδίστικο φαγητό, μαγειρεμένο με αγάπη. Από όσπρια, μακαρόνια του φούρνου μέχρι και γεμιστά που έρχονται σε γεναία ποσότητα στο τραπέζι σου.

Αν θέλεις να κλείσεις το γεύμα σου με κάτι γλυκό, μια καλή επιλογή είναι τα Blueberry Muffin. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από πραλίνα κέικ, καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα ή σοκολατόπιτα, μια μπουκιά είναι αρκετή για να ξετρελάνεις τον ουρανίσκο σου με αυτήν την ευφάνταστη λιχουδιά!

To «Appetit» είναι το σημείο συνάντησης για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα με έναν κατάλογο αρκετά μακρύ. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου από το σπίτι ή το γραφείο σου, καθώς θα το βρεις μέσω της πλατφόρμας foody και wolt.

Ωράριο: Δ-Π 7.00-15.45, Σ 8.00-14.45

(22590050) Λαμπρου Κατσωνη 29, 1082, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία.
Facebook: Appetit
Instagram: Appetit.cy
Website: appetit.com.cy

Appetit11271022.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close