Θέατρο , News

Μία επιπλέον παράσταση για τον «Τεμπέλη Δράκο»

Η προπώληση άρχισε

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2022

Καθώς τα εισιτήρια για τις δύο παραστάσεις έχουν εξαντληθεί, το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση για τον Τεμπέλη Δράκο.

Η νέα παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στις 12:00 και η προπώληση θα γίνεται μέσω της SoldOut Tickets.

Συμμετέχει η Χορωδία ΣymphoΠedia της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Λοίζου Λοίζου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μετά από 5 δίσκους, 200 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και μια τεράστια αποδοχή στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Τεμπέλης Δράκος κι ο δημιουργός του, Γιώργος Χατζηπιερής, αλλά και το Σκουλουκούιν, η Γιαταπάτα, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, ο Κόκορας, ο Παγωτατζής, η Αλεπού, το Δέντρο και άλλα πολλά, αποφάσισαν για πρώτη φορά να εμφανιστούν στο κοινό και επέλεξαν τη Λευκωσία ως πρώτο τους σταθμό.

Με σκηνοθέτη τον διακεκριμένο Κωνσταντίνο Ρήγο, καλλιτεχνικό διευθυντή της Λυρικής Σκηνής Αθηνών και ερμηνευτές τη Ρένα Μόρφη, τον Γιάννη Διονυσίου, τη Σοφία Παπάζογλου, τον Δώρο Δημοσθένους, αλλά και τον ίδιο τον συνθέτη. Θα συμμετέχει επίσης η παιδική χορωδία της Ανθής Παπαφιλίππου, δύο ηθοποιοί - χορευτές, εννιαμελής ορχήστρα από κορυφαίους μουσικούς από Κύπρο και Ελλάδα, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη, ο οποίος έκανε και την προσαρμογή των αυθεντικών ενορχηστρώσεων του Μάριου Τακούσιη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close