Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2022
Το ξενοδοχείο Tylos Beach Hotel θα το βρεις στον Κάτω Πύργο και είναι ένα μέρος που μπορεί να σου προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση με θέα την καταγάλανη θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά του.
Αν επιθυμείς να πάρεις το ταίρι σου για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε το ξενοδοχείο αυτό φαντάζει σαν ιδανική λύση μίας και σου έχει μια αρκετά συμφέρουσα προσφορά.
Σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις διακοπές και τις εξορμήσεις σου στην περιοχή μαζί με διαμονή και ξεκούραση σε προσιτές τιμές, μέσα από ένα πακέτο που μόλις λάνσαρε. Συγκεκριμένα, για τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο (2022-2023) μπορείς να κάνεις κράτηση για 3 Μέρες/2 Νύχτες με μόνο 60€ το άτομο ανά διανυκτέρευση/ΒΒ, (αναβάθμιση σε δωμάτιο με θέα στη θάλασσα βάση διαθεσιμότητας) με πρόγευμα.

Το Tylos Beach Hotel θα το βρεις στο μικρό χωριό Κάτω Πύργος, της επαρχίας Λευκωσίας. Διαθέτει ιδιωτική παραλία και κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στο βουνό ή τη θάλασσα.
Τα φωτεινά δωμάτια έχουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καθιστικό. Φυσικά, μπορείς να απολαύσεις την πανέμορφη θέα που σου προσφέρεται από το μπαλκόνι.

Καθημερινά σερβίρεται νόστιμο πρωινό, ενώ το εστιατόριο του σερβίρει τοπικά κυπριακά πιάτα.
Το Tylos Beach Hotel απέχει 28χλμ. από τα Λουτρά της Αφροδίτης και 35χλμ. από το Εθνικό Πάρκο του Ακάμα. Στους κοινόχρηστους χώρους της ιδιοκτησίας παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Για κρατήσεις και πληροφορίες: 26522348 ή στο tylosbeachhotel@cytanet.com.cy
(Νικολάου Παπαγεωργίου 40, Κάτω Πύργος)
Σχετικά
Ryanair – προσφορά: Μεγάλες εκπτώσεις σε 10 εκατομμύρια θέσεις
Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές
Πέθανε η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα
Γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό από ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στα 60s και 70s, η Μέλπω Ζαρόκωστα συμμετείχε και σε πλήθος θεατρικών έργων και τηλεοπτικών σειρών.
Υπερχείλισε το φράγμα του Καλοπαναγιώτη (βίντεο)
Ένα θέαμα ιδιαίτερης ομορφιάς, αλλά και ουσιαστικής σημασίας
Η Lidl Κύπρου αναγνωρίζεται Top Employer για 9η συνεχόμενη χρονιά
Μια διάκριση που επισφραγίζει τη διαρκή προσήλωσή της στη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο το #teamlidl.
Το «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό επιστρέφει στο Σίγμα με 100 νέους παίκτες
Πρεμιέρα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Σίγμα
Τρόοδος: Ποιες πίστες σκι είναι ανοιχτές και τι ισχύει για τους δρόμους
Οι πρώτες χιονοπτώσεις της φετινής χειμερινής περιόδου έφεραν αυξημένη κίνηση στο Τρόοδος και αναθέρμαναν το ενδιαφέρον για το σκι
Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα κατά τη δημόσια αργία το Σάββατο
Ημέρα της κηδείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου
«Ίμια: 30 χρόνια μετά»: Ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά
Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ
Η Λίμνη Παραλιμνίου αυτήν την εποχή είναι υπέροχη! (εικόνες)
Οι βροχές έφεραν τα φλαμίνγκο και ανέδειξαν έναν μοναδικό υγρότοπο
Το ελληνικό νησί που κατέκτησε την κορυφή των καλύτερων προορισμών του 2026
Η διεθνής διάκριση ήρθε έπειτα από εκτενή επιτόπια έρευνα της βραβευμένης ως «the most influential talent on the web», blogger Μάρτα Οστόγια
Εκδρομή και διαμονή σε 15 υπέροχους προορισμούς για τον χειμώνα
Προορισμοί μέσα σε μοναδικά τοπία και με απίστευτη γραφική ομορφιά, ιδανικοί για τον χειμώνα
Εξορμήσεις σε 7 ορεινά χωριά της Κύπρου για τον Ιανουάριο
Αρχίζουμε τη νέα χρονιά δυναμικά και ανακαλύπτουμε ξανά τις ομορφιές της ορεινής Κύπρου