Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

12 χριστουγεννιάτικες αγορές της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς φέτος

Όλα όσα θα συναντήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2022

Η περίοδος των Χριστουγέννων ίσως είναι η καλύτερη του έτους. Εκτός από τα λαμπάκια και τα στολίδια που κυριαρχούν στους δρόμους και τις πλατείες, τα χριστουγεννιάτικα παζάρια έρχονται για να γεμίσουν το πρόγραμμά μας με υπέροχες στιγμές και να μας υπενθυμίσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Κάτω Ακουρδάλεια
Ακόμα μία χριστουγεννιάτικη αγορά ετοιμάζεται, ώστε να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια, που δεν είναι άλλος από το... χωριό! Συγκεκριμένα, η Κάτω Ακουρδάλεια, ένα χωριό στην επαρχία της Πάφου, 2 χλμ. βορειοδυτικά της Μήλιου, ετοιμάζεται για μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά "Sto Mouseio", με δώρα, χειροποίητες κατασκευές, φαγητό, ποτό, μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις! Η αγορά θα διεξαχθεί από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι 8 Ιανουαρίου, κάθε σαββατοκύριακο.

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Όμοδος
Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και σιγά-σιγά τα χωριά ετοιμάζονται για να μας υποδεχτούν και να δώσουν μια διαφορετική και ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας. Έτσι λοιπόν, το George's daughter & son, ένα πανέμορφο καφέ στο χωριό Όμοδος, διοργανώνει ένα παζαράκι που θα μας βάλει στο απόλυτο christmas mood. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου μάς προσκαλεί σ' ένα όμορφο Χριστουγεννιατικό παζαράκι στον χώρο του, όπου θα βρούμε χειροποιήτες δημιουργίες, σπιτικά εδέσματα, ζεστά ροφήματα, κρασάκι και πολλά άλλα.
>> Σ 26 & Κ 27 Νοεμβρίου, George's daughter & son, Όμοδος, επ. Λεμεσού. Πληρ. 99026849.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά με άρωμα… Γερμανίας
Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει φέτος τη γερμανική παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, από τις 16.00 μέχρι τις 22.00 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Official. Εκεί θα συναντήσουμε χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές, πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και άλλα.
>>Κ 27 Νοεμβρίου, Nicosia Municipal Multipurpose Centre, 16.00-22.00. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στη Λάρνακα
Πάνω από 100 ξεχωριστά καταστηματάκια θα στηθούν σε... ένα δάσος, με σκοπό να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη γιορτινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ένα ''παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο market'' θα λάβει χώρα στο Forest Beach της Λάρνακας, γεμάτο με στολίδια, διακοσμητικά, εποχιακά σνακ και λιχουδιές και, φυσικά, πολλές επιλογές για δώρα. Θα υπάρχει επίσης μεγάλη επιλογή από φαγητό και ποτό, ενώ θα δώσει το παρόν του και ο Άη Βασίλης με δώρα για τα παιδιά. Όλα αυτά, με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια να μας βάζουν στο κλίμα της εποχής. Ετοιμαστείτε γιατί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα απολαύσουμε ζεστό κρασί, λουκάνικα, mince pies και πολλά άλλα, στο πιο γιορτινό κλίμα.
>> Παρ 2 & Σ 3 Δεκεμβρίου, Forest Beach, Λάρνακα, 17.00-22.00. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στις Πάνω Κυβίδες
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Κυβίδων διοργανώνει ένα... Christmas Mystery για το 2022 και εμείς μάθαμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Συγκεκριμένα, οι Πάνω Κυβίδες, ένα πανέμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, την Παρασκευή 2 μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, μας δίνει ραντεβού στο Κοινοτικό Πάρκο Κυβίδων με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Εκεί, θα στηθούν διάφορα περιπτεράκια με χειροτεχνίες και κατασκευές προς πώληση, θα υπάρχουν διάφορα είδη φαγητού, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χορευτικά συγκροτήματα, επιδείξεις καράτε και άλλα πολλά που θα μας κάνουν να περάσουμε όμορφα με όλη την οικογένεια.
>> Παρ 2, Σ 3 & Κ 4 Δεκεμβρίου, Κοινοτικό Πάρκο Κυβίδων, επ. Λεμεσού. Δες το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι για καλό σκοπό
Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Κέντρο Ημέρας “Το Σπίτι του Μάριου" (Αυγουστίνου 50, Λεμεσός).Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 θα βρούμε μοναδικές χειροποίητες κατασκευές, διακοσμητικά και δώρα για εμάς αλλά και για αγαπημένα μας πρόσωπα.
>> Σ 3 Δεκεμβρίου, «Το Σπίτι του Μάριου», Λεμεσός, 10.00-18.00. Πληρ. 25 382213.

Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι στο Τεχνόπολις 20
Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του Τεχνόπολις 20, επιστρέφει για όγδοη φορά. Κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, προσκαλούν καλλιτέχνες, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες δημιουργούς αλλά και εθελοντικούς οργανισμούς να λάβουν μέρος με τα δημιουργήματά τους. Το Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
>> Κ 4 Δεκεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 10.00-17.00. Πληρ. 70002420.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Πέγεια
Η Πέγεια, που πλέον καθιέρωσε τα markets κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, πρόκειται να συνεχίσει ακάθεκτη και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Έτσι, στις 4 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα market που αρμόζει στην εποχή. Την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη, λοιπόν, πάμε προς Πέγεια, και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο για ένα διαφορετικό αλλά σίγουρα άκρως ενδιαφέρον market.
>> Κ 4 Δεκεμβρίου, Πέγεια, Πάφος, 9.00. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ
Ο ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το γυμναστήριο Informa Health and Fitness Center και το πρόγραμμα Twelve Fitness διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazaar! Γιορτινές κατασκευές, το νέο φυλακτό του 2023, κωνσταντινάτα, σπιτικά γλυκά και εδέσματα περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα συντροφιά με παιδικές δραστηριότητες, face painting, μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα.
>> Σ 10 Δεκεμβρίου, Informa Health and Fitness Center, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός, 11.00-16.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 25 747750.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Κίτι
Μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και διάφορα χωριά της Κύπρου ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για εκείνες τις μέρες, ώστε να μας υποδεχθούν στο χωριό με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Εξ ου και ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος Κιτίου, της επαρχίας Λάρνακας, θα πραγματοποιήσει στις 11 - 12 και 17 - 18 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στην πλατεία του χωριού. Στον χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
>> Παρ 11, Σ 12 & Π 17, Σ 18 Δεκεμβρίου στην Πλατεία του Κιτίου. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά στη Βορόκληνη
Η Βορόκληνη είναι ένα όμορφο χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Για αυτό και χαιρόμαστε διπλά που θα έχουμε την καλύτερη αφορμή για να την επισκεφθούμε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αφορμή δεν είναι άλλη από τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, που θα στηθεί στην Παλιά Γειτονιά της Βορόκληνης, από τις 16/12/2022 μέχρι τις 17/12/2022. Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, γι' αυτό σημείωσε ημερομηνίες.
>> Παρ 16 & Σ 17 Δεκεμβρίου, Παλιά Γειτονιά Βορόκληνης, επ. Λάρνακας. Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

"Larnaca Christmas Food Market"
Ένα αυθεντικό Christmas Market, με πλούσιο Street Food και όχι μόνο, στην υπέροχη και ζέστη, νέα πλατεία της Λάρνακας. Σε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητά και γλυκά από επαγγελματίες του Street Food, που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα, ζώντας την απόλυτη εμπειρία, ενός αυθεντικού Christmas Market. Ταυτόχρονα, όλοι οι επισκέπτες, θα μπορούν να αγοράσουν γλυκά και χριστουγενιάτικα προϊόντα. Ζεστό κρασί, ζέστη σοκολάτα, κοκτέιλ και όχι μόνο, δεν θα λείπουν εννοείται, παρέχοντας ολοκληρωμένη εμπειρία σε όλους! Live Music Shows, χορευτικά, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργικα shows, face painting, είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και προτιμήσεων.
>> Σ 17 μέχρι Σ 24 Δεκεμβρίου, Νέα πλατεία της Λάρνακας. Δες το ωράριο ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close