Cinema: Τα Καλύτερα

Black Panther: Wakanda Forever

4 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον επικό και συναρπαστικό κόσμο της Wakanda!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2022

Μετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η πριγκίπισσα Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι ελίτ πολεμίστριες Dora Milaje, αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις.

Όταν ο Namor (Tenoch Nuerta), ο βασιλιάς ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, τους προειδοποιεί ότι πλησιάζει μία παγκόσμια απειλή που σκοπεύει να αντικρούσει με δυσάρεστες μεθόδους, οι κάτοικοι της Wakanda ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την ατρόμητη πολεμίστρια Nakia (Lupita Nyong’o) και τον Everett Ross (Martin Freeman), ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη ταινία, έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στον επικό και συναρπαστικό κόσμο της Wakanda.

Ο Ryan Coogler αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία -αυτή τη φορά, δυστυχώς, χωρίς τον απόλυτο πρωταγωνιστή Chadwick Boseman- και υπόσχεται να εδραιώσει ακόμα περισσότερο το σύμπαν της Wakanda, παρουσιάζοντάς μας πρωτόγνωρες περιοχές, αλλά και ένα νέο υποβρύχιο βασίλειο στα πρότυπα της Ατλαντίδας.

Η δεύτερη ταινία φιλοξενεί το καστ της πρώτης, με τις Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira και τον Winston Duke, ενώ μας συστήνει καινούριους χαρακτήρες στα πρόσωπα των Tenoch Huerta Mejía, Alex Livinalli, Mabel Cadena και της Dominique Thorne.

Διάρκεια: 161'. Πρεμιέρα: 10 Νοεμβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close