Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2022
Στην αυθεντική εμπειρία του Festive Afternoon Tea, μας προσκαλεί και φέτος το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons και μας υπόσχεται μια μοναδική περιπλάνηση στο φινετσάτο κόσμο του εκλεκτού τσαγιού.
Τα μοναδικά χαρμάνια του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères, η πανδαισία των γεύσεων και των αρωμάτων, αλλά και το πνεύμα των Χριστουγέννων που κατακλύζει το χώρο του Colors Café κάνουν τα απογεύματα μας, πιο μαγικά και απολαυστικά. Για όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τις 8 Ιανουάριου του ’23 δίνουμε ραντεβού για τσάι από τις 15:00 έως τις 19:00.
Σε ένα ξεχωριστό απόγευμα γευσιγνωσίας, το Colors Café, οι ειδικά εκπαιδευμένοι sommelier τσαγιού και η έμπειρη ομάδα του Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη, υποδέχθηκαν εκπροσώπους των ΜΜΕ, Food Bloggers και Influencers και τους μύησαν στην ιεροτελεστία του περίφημου Festive Afternoon Tea. Χαλάρωσαν με ένα αχνιστό φλυτζάνι τσαγιού από υπέροχα αποστάγματα και βότανα του Dammann Frères και παρασύρθηκαν από τα εκλεκτά και φίνα εδέσματα του Tea Tower.

Festive Menu
To menu του Festive Afternoon Tea, μας προτείνει, Noël à Prague -μαύρο τσάι συνδυασμένο με γεύσεις καραμέλας, σοκολάτας και δαμάσκηνου, Christmas Tea Vert -πράσινο τσάι αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών, Tisane de Noel -με κόκκους κακάο, κάρδαμο και τζίντζερ, καθώς και Rooibos de Noël με gingerbread, πικρό πορτοκάλι, γεύσεις μαύρου κερασιού και πιπερόκοκκους.

Tea Tower
Ο εντυπωσιακός Πύργος Εδεσμάτων, συμπληρώνει αρμονικά τα αρωματικά και εκλεπτυσμένα τσάγια, με μια ποικιλία από Finger Sandwiches, φρεσκοψημένα scones με κρέμα και μαρμελάδα, τάρτες με κόκκινα φρούτα, Ganache με εκλεκτής ποιότητας σοκολάτα και παραδοσιακά cakes φρούτων του Colors Café.
Tο απογευματινό σας ταξίδι στη γευσιγνωσία, μπορεί να ολοκληρώσει μεθυστικά η αφρώδης απόλαυση ενός λευκού Prosecco ή μιας σαμπάνιας Ruinart!

Και αν θέλετε να μοιραστείτε την εκπληκτική εμπειρία σας, με αγαπημένους και φίλους, χαρίστε τους τις κομψές συσκευασίες με τις πιο δημοφιλείς γεύσεις τσαγιού Dammann Frères, καθώς και λαχταριστά Christmas Cakes και Buche de Noel, δημιουργίες των Pastry Chefs του Colors Café.
Info: Festive Afternoon Tea | Δεκέμβριος 2022 - 08 Ιανουαρίου 2023 | Colors Café | Four Seasons Hotel | Facebook: @colorscafelimassol | Instagram: @colorscafelimassol
Σχετικά
Πάσχα με αυθεντικές γεύσεις στην καλύτερη ταβέρνα του νησιού
Στην Ταβέρνα Καμασιάς, ξέρουν να κάνουν τις στιγμές αξέχαστες
Ξέρουμε πού θα βρεις brookie, τo viral γλυκό για το οποίο περιμένουν ώρες στην ουρά
6 μαγαζιά φτιάχνουν το ακαταμάχητο γλυκό
Μεγάλο πανηγύρι στο χωριό και σπέσιαλ μενού με οφτό που δεν χάνεται
Την Κυριακή των Βαΐων ο Πορφύριος στην Περιστερώνα θα σερβίρει ένα ξεχωριστό μενού
Απολαμβάνουμε δωρεάν κρασί από 30+ κυπριακά οινοποιεία
Στις 3 Απριλίου η 13η Έκθεση Κυπριακού Κρασιού του Ομίλου Οινοφίλων Αμμοχώστου, στην Αγία Νάπα, με συμμετοχή δεκάδων οινοποιείων
The Grand Easter Collection: Μια πασχαλινή συλλογή βγαλμένη από παραμύθι
Το Columbia Confectionery παρουσιάζει τη φετινή πασχαλινή του συλλογή, που είναι άκρως εντυπωσιακή!
Τα πιο λαχταριστά τσουρέκια της Κύπρου για το φετινό Πάσχα σε 31+1 καταστήματα
Παραδοσιακές συνταγές με άρωμα μαστίχας και μοντέρνες γεμίσεις σοκολάτας πρωταγωνιστούν στους φούρνους του νησιού
Τέλος τα delivery στην Κύπρο μετά τις 22:00 – Νέο μέτρο από το Υφυπουργείο Τουρισμού
Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των ταχυφαγείων και όχι μόνο - Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται
10 νόστιμες στάσεις για φαγητό στο χέρι που θα λατρέψεις
Γρήγορο, νόστιμο και καθόλου πρόχειρο: 10 στέκια που αποδεικνύουν ότι το street food στην Κύπρο έχει ανέβει επίπεδο
Το AMARA παρουσιάζει τη Limited Edition Πασχαλινή Συλλογή Αυγών
Τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά της πόλης
Γιατί το Πάσχα θέλει πάντα Lidl Food Academy
Μια ανοιχτή γιορτή που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από εμπειρίες που έχουν γεύση, χρώμα και συναίσθημα
Μια ανοιξιάτικη βραδιά στο οινοποιείο που αξίζει να ζήσεις
Βurger night με ζουμερά burgers, τραγανές πατάτες, κρασί, ζιβανία, limoncello και μουσική
Στου Σώτου θα τη βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι
Η ταβέρνα του Σωτήρη ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί για άλλη μία σεζόν -την τρίτη της συνεχή!