Cinema: Τα Καλύτερα

M3gan

Μια κλασική ταινία τρόμου που έχει ήδη ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2023

Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι. Είναι μέλος της οικογένειας.

Ένας από τους πιο ευρηματικούς δημιουργούς στο σινεμά του τρόμου, ο James Wan, ο σκηνοθέτης πίσω από τις σειρές ταινιών "Saw", "Insidious" και "Conjuring", και η Blumhouse, η εταιρεία παραγωγής των ταινιών "Halloween", " The Black Phone" και "The invisible man"- παρουσιάζουν μια νέα ταινία τρόμου.

Η M3gan, είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού.

Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Jemma (την υποδύεται η Allison Williams), η M3gan μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται.

Όταν η Jemma γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, της Cady (την υποδύεται η Violet McGraw του "The Haunting of Hill House"), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Jemma αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3gan με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα - μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Ο σκηνοθέτης Gerard Johnstone εμπνεύστηκε από σκοτεινά κωμικά εγχώρια νουάρ που περιείχαν μοιραίες γυναίκες αντι-ήρωες όπως το "Gone Girl", καθώς και κάποιες άλλες απροσδόκητες επιρροές: "Ένιωσα επίσης ότι υπήρχε λίγο Πινόκιο στο DNA της M3GAN και ότι η Τζέμα είναι ένας σύγχρονος Geppetto" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επιτυχία της ταινίας και οι καλές κριτικές που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής έχουν κάνει ήδη την Universal να ετοιμάζει το sequel της.

Διάρκεια: 102'. Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close