Cinema: Τα Καλύτερα

The Whale

Ο -αγνώριστος- Brendan Fraser "φλερτάρει" με το πρώτο του Όσκαρ στη νέα ταινία του Darren Aronofsky

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2023

Εντελώς αγνώριστος και με πολλά παραπανίσια κιλά, ο Brendan Fraser κάνει δυναμικό comeback στη μεγάλη οθόνη και "φλερτάρει" έντονα με το πρώτο του Όσκαρ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Darren Aronofsky ("Requiem for a Dream") που φέρει τον τίτλο "The Whale", μια κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου (και της θεατρικής παράστασης) του Samuel D.Hunter.

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός ομοφυλόφιλου άντρα που ζει απομονωμένος στο διαμέρισμά του, ναυαγισμένος στον καναπέ του, τρώγοντας έως ότου ο θάνατος τον σταματήσει. Εχοντας φτάσει ήδη τα 270 κιλά, θα δώσει στον εαυτό του μια τελευταία ευκαιρία, δοκιμάζοντας να επανασυνδεθει με την κόρη του (την οποία υποδύεται η Sadie Sink από το "Stranger Things") που έχει χρόνια να δει. Κι όπως θα ανακαλύψει, εκείνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια αντιδραστική και απόλυτα δυσαρεστημένη από τη ζωή της έφηβη.

Αξίζει να σημείωσουμε ότι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ο Brendan Fraser παρέλαβε το βραβείο TIFF Tribute, ενώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου έκανε πρεμιέρα το φιλμ, ο ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε από το κατενθουσιασμένο κοινό επί έξι λεπτά, με τον ίδιο να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

Διάρκεια: 117. Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close