Cyprus Eating Awards

Αντίστροφη μέτρηση για τα 18α Cyprus Eating Awards

O μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου επιστρέφει

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, έρχεται για να επιβραβεύσει γι’ ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία διοργανώνει το Check In και παρουσιάζει η Nespresso.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Adriano Cattaneo.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού. Μάλιστα, το κοινό θα απολαύσει επί σκηνής την αγαπημένη Έλλη Κόκκινου.

Σε δηλώσεις του ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, ανέφερε: “Τα γαστρονομικά βραβεία της Κύπρου επιστρέφουν. Και μάλιστα επιστρέφουν έχοντας στην πλάτη τους 18 ολόκληρα χρόνια ζωής. Ενηλικιώνονται. Ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε όλη τη βιομηχανία του τόπου. Στο Parklane, με έναν τριάστερο chef για να προσφέρουμε μία αξέχαστη εμπειρία προκειμένου να τους “σπρώξουμε”, να τους χειροκροτήσουμε και να τους πούμε ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα που νυχτοξημερώνονται προκειμένου να μας προσφέρουν μικρές-μεγάλες απολαύσεις”.

Φέτος, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την τελετή μέσω του live stream.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close