Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Cyprus Eating Awards 2022: Νικητής στην κατηγορία Καλύτερο Delivery - Pizza

18 χρόνια βραβεύουμε τους άριστους της γεύσης

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΛΥΤΕΡΟ DELIVERY – PIZZA
ΝΙΚΗΤΗΣ:
PIZZA EXPRESS, Λεμεσός

Αυθεντικά, παραδοσιακά ιταλικά πιάτα που σε ταξιδεύουν στην Ιταλία, σε έναν χώρο με μίνιμαλ διακόσμηση αλλά πλούσιο μενού. Ξεκινάς με μια σειρά από εύγευστα πιάτα για ορεκτικό. Από τα rice balls με γέμιση μοτσαρέλα και σάλτσα μανιταριών (ή αν προτιμάς, Arancini con Salsa ai Funghi), τις γνωστές bravo potatoes – τηγανιτές πατάτες με πικάντικη σάλτσα, πέστο λιαστής τομάτας και σάλτσα από μαγιονέζα- porcini tortellini με τραγανή πανσέτα, ριζότο και τη σούπα της ημέρας μέχρι τη signature Bruschetta Originale ή τα ιταλικά, φρεσκοψημένα dough balls, ανάμεσα σε άλλα.

Στη συνέχεια, φυσικά, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε εκλεκτές επιλογές πίτσας, που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες (Specialty, Classic και Romana) σε λεπτό, τραγανό φύλλο, με υπέροχους συνδυασμούς υλικών που θα σε ενθουσιάσουν. Στη Romana, ανάμεσα σε άλλα, θα βρεις την Garlic Prawns για τους λάτρεις των θαλασσινών, τη Gorgonzola con Fichi με προσούτο και μοτσαρέλα, και τη Le Rose με spicy λουκάνικο Calbrese, κοτόπουλο, πανσέτα, μοτσαρέλα και σος ντομάτας. Οι Classics περιλαμβάνουν γεύσεις που γνωρίζεις και αγαπάς αλλά και άλλες πιο ιδιαίτερες όπως τη Giardiniera με αγκινάρες και μανιτάρια, τη D’Andrea με μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο και τη Four Seasons χωρισμένη στα τέσσερα, με μανιτάρια, πεπερόνι, αντζούγιες, μοτσαρέλα και κάπαρη. Όσον αφορά στη Specialty Calabrese, τα toppings περιλαμβάνουν λουκάνικο D.O.P. και ζεστό μαλακό n’duja λουκάνικο, διάφορα πιπέρια, ρόκα, πέστο, ρίγανη και baby μοτσαρέλα ή εναλλακτικά το Calzone Classico.

Το μενού όμως περιλαμβάνει κι άλλες επιλογές για κυρίως πιάτα, ζυμαρικά, φρέσκες σαλάτες αλλά και πλούσιο μενού για χορτοφάγους.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ: COLUMBIA RESTAURANTS
CHEF: Γιώργος Σιμητράς
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Γιώργος Ζαμπάς

(25 318709) Σπύρου Κυπριανού 14, Λεμεσός

our-food.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close