Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2023
O καιρός σήμερα, Πέμπτη 19/1, θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση αλλά και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα το βράδυ και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση αλλά και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι και την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας έτσι, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.
Σχετικά


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών