Cyprus Eating Awards , News , Guide

Τα Cyprus Eating Awards 2022 έρχονται στο ΣΙΓΜΑ

Πότε θα μπορείς να τα παρακολουθήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Την τελετή βράβευσης διοργάνωσε και φέτος το Check In, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες όσων δεν εφησυχάζουν και άοκνα παρέχουν υψηλή ποιότητα και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους.

Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2022 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, στο εντυπωσιακό Parklane Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Andriano Cattaneo.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, μπορείς να παρακολουθήσεις την 18η απονομή, με τις βραβεύσεις των καλυτέρων, στις 23:00 στο ΣΙΓΜΑ.

Τον θεσμό παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού, ενώ τους καλεσμένους συντρόφευσε μουσικά η μοναδική Έλλη Κοκκίνου, ερμηνεύοντας επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.

Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, οινοποιία Ζαμπάρτας, Παπαγιαννάκος και Νίκο Λαζαρίδη, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, προσέκκο Μοντελβίνι, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec Innovative Packaging, Anco Catering Equipment, Splendid Events.

Φιλοξενία: PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close