16 February 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το πάρτι της Τσικνοπέμπτης θα ξεφαντώσει όλη τη Λεμεσό

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα για την Τσικνοπέμπτη

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023

Η Λεμεσός είναι η πόλη του καρναβαλιού και αύριο γιορτάζει την έναρξη των Αποκρεών με ξεσηκωτική μουσική, σουβλάκια και μπόλικη διασκέδαση.


Πρόγραμμα για Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου

11.00π.μ.
Καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και κέρασμα μπροστά από την Ελληνική Τράπεζα (οδός Γλάδστωνος) και την Τράπεζα Κύπρου (οδός Αγίου Ανδρέου έναντι εκκλησίας Αγίας Νάπας).

1.30μ.μ.
Η ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού» τραγουδούν στην Πλατεία Σαριπόλου για όλο τον κόσμο.

5.30μ.μ. Δημοτικό Μέγαρο
Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων (Λεμεσού) διοργανώνουν Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «Καρναβάλι 2023». Συμμετέχουν η Δημοτική και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών.

6.00μ.μ. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) ζωντανεύει και μας παρασέρνει στους ρυθμούς του Καρναβαλιού με μουσική και τραγούδι.

Μαζί μας η ιστορική ομάδα σημαιοφόρων της πόλης Καστιλλιόν Φιορτεντίνο σε ένα φαντασμαγορικό σόου με τεράστιες σημαίες, εντυπωσιακά κοστούμια και ζωντανή μουσική, η ομάδα Κρουστών Batukinio και το συγκρότημα Brazilian Band με 8 μουσικούς και 12 κρουστούς!

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και τις Μαζορέττες Λεμεσού σε πομπή, θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

7.00μ.μ. Ο Βασιλιάς της φλόγας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού εισέρχεται στην πόλη πάνω σε ένα εντυπωσιακό άρμα με τη συνοδεία του. Ακολουθεί η τελετή στέψης και ξεκινά η παρέλαση από την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη (Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη), Στασίνου, Ανδρέα Δρουσιώτη και θα καταλήξει στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Θα ακολουθήσει ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό!

Εδώ Λεμεσός! Κοπιάστε όλοι μεταμφιεσμένοι!

Πρόγραμμα: http://bit.ly/3lsFz1X

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close