25 February 2023
Things to Do , Εκδηλώσεις

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Τρελό καρναβάλι και dining στο απόλυτο hotspot του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2023

Τι θα λέγατε αυτές τις Απόκριες να συνδυάσετε αποκριατική διάθεση δίπλα στη θάλασσα;

Φέτος αν δεν μπορείτε να πάτε στο καρναβάλι του Ρίο μην ανησυχείτε, έρχεται το καρναβάλι του Ρίο στην Κύπρο. Και πιο συγκεκριμένα στη Μαρίνα Αγίας Νάπας! Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 14:00 έως τις 17:00 διαλέξτε την πιο ευφάνταστη στολή σας, οπλιστείτε με μπόλικο κέφι και γιορτινή διάθεση και κατευθυνθείτε προς την Αγία Νάπα για να διασκεδάσετε με την ψυχή σας στο πιο τρελό, φαντασμαγορικό βραζιλιάνικο καρναβαλίστικο πάρτι της χρονιάς!

Ένας κορυφαίος DJ, 12 επιδέξιοι ντράμερς και ένα εντυπωσιακό 4μελές χορευτικό συγκρότημα σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με τους πιο ξέφρενους καρναβαλιστικους ρυθμούς φέρνοντας κάτι από το κέφι, την τρέλα και τον ενθουσιασμό του βραζιλιάνικου καρναβαλιού.

Το πάρτυ αρχίζει στις 14:00 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Event Center της Μαρίνας με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες. Κι αν σας απασχολεί ο καιρός, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες το πάρτι θα μεταφερθεί στο κομψότατο και άνετο Event Center, το στολίδι της Μαρίνας, γιατί οι διοργανωτές δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και θέλουν να σιγουρευτούν ότι οι επισκέπτες θα ξεφαντώσουν όπως και να’ χει!

Ανάμεσα λοιπόν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, βάλτε οπωσδήποτε στο πλάνο σας το αποκριάτικο πάρτι της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τους χορευτές και τους ντράμερς που

θα σας βάλουν στο απόλυτο γιορτινό vibe μεταφέροντας όλη τη μαγεία, το κέφι και την ξεσηκωτική ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Γιατί εδώ που τα λέμε πού αλλού μπορείτε να συνδυάσετε τρελό καρναβάλι με γεύμα ή δείπνο σε ένα από τα εκλεκτά εστιατόρια της Μαρίνας που περιλαμβάνονται πάντα σε όλες τις λίστες με τους πιο hot χώρους εστίασης του νησιού;

ANM_Carnival_2023.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close