Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2014
Σήμερα Δευτέρα, 24 Μαρτίου έχεις να επιλέξεις από ένα πλούσιο και "χορταστικό" πρόγραμμα –κυρίως μουσικών εκδηλώσεων–, το οποίο θα σε διασκεδάσει και θα σε κρατήσει σε ανεβασμένους ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άλλωστε, η επίσημη αργία της 25ης Μαρτίου, το επιτρέπει…
Στη Μουσική Σκηνή Εναλλάξ στη Λευκωσία, ο Φοίβος Δεληβοριάς σκοπεύει σε μια "Αρμένικη Βίζιτα", όπου παρέα με τους φίλους του θα στήσουν για μία ακόμα φορά μια διαφορετική παράσταση, παίζοντας γνωστές και απροσδόκητες επιλογές απ’ τη δισκογραφία του τραγουδοποιού, τραγούδια άλλων που αγαπάει και τα ’φερε η κουβέντα, αλλά και για πρώτη φορά καινούργια τραγούδια, από το δίσκο που ετοιμάζει για το 2014. Για κρατήσεις κάλεσε στα τηλέφωνα 22430121 και 96659665.
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, μας περιμένει στο Aloft Bar, στην Αγία Νάπα. Εκεί ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα βρεθούν ξανά μαζί, μετά από πολλά χρόνια, για ένα υπέροχο πάρτι, γεμάτο επιτυχίες, αναμνήσεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια, όπως το “Ο παλιός είναι αλλιώς”. Κλείσε θέση τώρα, τηλεφωνώντας στο 99637831.
Στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στο Club Ice, θα βρίσκεται ακόμη ένας Ελλαδίτης καλλιτέχνης, ο Ηλίας Βρεττός, έχοντας μάλιστα στις αποσκευές του το νέο του τραγούδι "Μόνο μαζί σου". Μαζί του θα βρίσκονται και οι Kings, τους οποίους αποτελούν οι Γιάννης Ρουσσουνέλος και Antonella Cuellar. Κάνε κράτηση στο τηλ. 97622018.
Η Λεμεσός, από την άλλη απόψε θα υποδεχθεί το πιο δυνατό όνομα στη βιομηχανία των μπουζουκιών της Ελλάδας, την Πάολα. Παρόλο που στη δισκογραφία υπάρχει από το 2005, το κασέ της ουσιαστικά εκτινάχτηκε από το 2010 και έπειτα, οπότε και συνεργάστηκε με το Μαζωνάκη στο ‘Βοτανικό’, ακολούθως με τον Οικονομόπουλο στο ‘Θέα’, με το Νίνο στο "Fix" και φυσικά, πέρσι με τους Καρρά και Παντελίδη. Στο δε "Teatro Music Hall" όπου εμφανίζεται φέτος παρέα με τον Παντελίδη, δεν πέφτει καρφίτσα. Παρόμοιο σκηνικό αναμένεται να δούμε και στο Monte Caputo της Λεμεσού, όπου θα κάνει απόψε μία μοναδική εμφάνιση. Μαζί της θα είναι η Τάμτα και ο Stan (με τους οποίους επίσης συνεργάζεται φέτος). Για πληροφορίες, τηλέφωνο 99994040.
Στη Λεμεσό θα βρίσκεται, τέλος, και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα ανεβάσει το κέφι κατακόρυφα στο Empire Bar Limassol. Άλλωστε το έχει ξανακάνει στο νησί μας αρκετές φορές μέχρι σήμερα, με μεγάλη επιτυχία! Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 99936767.
Σχετικά

8+1 λαχταριστές στάσεις για αυθεντικό σπιτικό φαγητό που θυμίζει μαμά
Παραδοσιακές γεύσεις, αχνιστά κατσαρολικά και αγνό σπιτικό μεράκι σε μαγειρεία που αξίζει να δοκιμάσεις

Δοκιμάσαμε τις comfort street food νοστιμιές του Stavris Kitchen διά χειρός Σταυρή Γεωργίου
Ένας χώρος στη Λάρνακα όπου ο Σταυρής έβαλε όλο το ταλέντο και μεράκι του δημιουργώντας ένα μοντέρνο μαγαζί με ποιοτικό street food φαγητό

20 μοδάτα στέκια στη Λευκωσία, για να απολαύσεις brunch την 1η Απριλίου
Οι καλύτεροι προορισμοί για brunch στην πόλη, για να απολαύσεις γεύσεις και ατμόσφαιρα στις πιο stylish γωνιές της πρωτεύουσας

15 απάχικες, γνωστές-άγνωστες ψαροταβέρνες σε πόλεις και χωριά για την 25η Μαρτίου
Ανακάλυψε τις καλύτερες ψαροταβέρνες για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες την ημέρα της εθνικής επετείου

Επιστροφή στην Αγία Νάπα: Μάθε τις νέες αφίξεις και τα εστιατόρια που επανέρχονται για τη νέα σεζόν
Η σεζόν ξεκίνησε με νέες προσθήκες και αλλαγές

13 must-try εστιατόρια για σαββατόβραδο στη Λευκωσία
Ανακάλυψε τα καλύτερα spots για φαγητό, ατμόσφαιρα και αξέχαστες γεύσεις στο κέντρο της Λευκωσίας

Νέα και νηστίσιμα πιάτα στο αγαπημένο μας ταβερνάκι στον Άγιο Δομέτιο
Δοκίμασε μία σειρά από προσεγμένες γεύσεις στο αγαπημένο μας στέκι στη Λευκωσία ιδανικές και για την περίοδο της νηστείας

Δοκιμάσαμε γλυκά για αστέρι Michelin σε ένα μικρό γλυκοπωλείο στο Παλαιχώρι
Ένα μικρός χώρος φτιαγμένος με αγάπη και μεράκι που προσφέρει ζεστή φιλοξενία με θέα το γραφικό χωριό της Πιτσιλιάς

14 γνωστά-άγνωστα απάχικα ταβερνάκια για μερακλίδικο μεζέ σε όλη την Κύπρο
Αυθεντικά απάχικα ταβερνάκια για μεζέ που θα σας μείνει αξέχαστος

Κώστας Καράς: Μία Ψαροταβέρνα Καράς και στο εξωτερικό, γιατί όχι;
Μιλήσαμε με έναν εκ των τριών ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου της ελ. επ. Αμμοχώστου, ξετυλίξαμε το κουβάρι της ιστορίας του, το βραβείο στα Cyprus Eating Awards 2024 και τα όνειρα για το μέλλον

Τα μεσημέρια τρώμε σε ένα μεζεδοπωλείο με άρωμα παράδοσης και γεύσεις από τα παλιά
Αυθεντικές συνταγές, σπιτική φροντίδα, ποικιλία πιάτων και γεύσεις που θυμίζουν τα μαγειρέματα της γιαγιάς

15 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Εκδρομή στη φύση με νόστιμο φαγητό και παράδοση