Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Όσα πρέπει να ξέρεις για το ιταλικό εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο Four Seasons

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ έρχεται σύντομα Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2023

Φημίζεται για τη δημιουργική του φιλοσοφία, τις καινοτόμες μαγειρικές τεχνικές του, αλλά και για τον αντισυμβατικό τρόπο σκέψης και δράσης. Ο λόγος για τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ και επιχειρηματία Έκτορα Μποτρίνι, τον οποίο έχουμε δει πολλές φορές τηλεοπτικά, σε ρόλο παρουσιαστή εκπομπών μαγειρικής αλλά και κριτή.

Ο ακούραστος Ελληνοϊταλός σεφ, όπως έγινε γνωστό, αποφάσισε να κάνει το νέο επαγγελματικό βήμα στο νησί μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα του Έκτορα Μποτρίνι ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί μας και πιο συγκεκριμένα για το πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, όπου πρόκειται να εγκαινιάσει ένα εστιατόριο με τη γαστρονομική υπογραφή του.

To ιταλικό εστιατόριο, όπως λέει ο ίδιος, θα «ξετυλίγει» το νήμα της γαστρονομικής του ταυτότητας, που ορίζει η παράδοση της οικογένειας του από την Τοσκάνη. Πρόκειται για έναν cozy και φινετσάτο χώρο σε casual comfort εκδοχή, με άψογη εξυπηρέτηση και έμφαση στη λεπτομέρεια, που θα σερβίρει μοντέρνα πιάτα με μεγάλες δώσεις φαντασίας και δημιουργικότητας.

Όλα, θα φτιάχνονται από άριστης ποιότητας υλικά, με αλλαντικά και antipasti από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία, φρέσκα ζυμαρικά φτιαγμένα στην κουζίνα του εστιατορίου και εκλεκτά κρεατικά ψημένα με μαεστρία σε φούρνο Josper. Τα πιάτα θα συνοδεύουν εκλεκτά ιταλικά κρασιά.

Τέλος, το Aperetivo Bar θα ολοκληρώνει την κομψή και μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

Να αναφέρουμε ότι το εστιατόριο θα έρθει να προστεθεί στις αλλαγές που ετοιμάζει το ξενοδοχείο που παραμένει κλειστό για ανακαίνιση μέχρι τον Απρίλιο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close