Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2013
Μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το cult θρίλερ ‘Hush’, ο σκηνοθέτης Mark Tonderai επιστρέφει με μια ανατριχιαστική ταινία τρόμου, η υπόθεση της οποίας παραπέμπει σε χιτσκοκικό θρίλερ, προσανατολισμένη όμως προς ένα πιο νεανικό κοινό. Το ‘House at the End of the Street’, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ταχύτητα ανερχόμενη ηθοποιός Jennifer Lawrence (‘Winter’s Bone’, ‘The Hunger Games’), βασίζεται σε μια μικρή αληθινή ιστορία του Βρετανού συγγραφέα Jonathan Mostow, στην οποία ο σκηνοθέτης επιδιώκει να κρατήσει το κοινό σε αγωνία, δημιουργώντας εύλογες αμφιβολίες και κλιμακούμενες υποψίες. Η Sarah (Elisabeth Shue) και η κόρη της Elissa (Jennifer Lawrence) μετακομίζουν σε μια νέα κοινότητα στην Pennsylvania, όπου σύντομα θα ανακαλύψουν ότι δίπλα τους βρίσκεται ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν. Πριν από χρόνια μια νεαρή γυναίκα δολοφόνησε τους γονείς της. Ή μήπως όχι; Αρκετά φιλότιμη η προσπάθεια του Tonderai, χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα κλισέ, τις προβλέψιμες καταστάσεις και τις υπερβολές που διέπουν τις ταινίες τρόμου.
-
Ρίο 1-7 Πάφος
25 Ιανουαρίου - 31 Ιανουαρίου 2013
Σχετικά
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο
Πρεμιέρα για την ταινία "Mortal Kombat II"
Μια γεμάτη ένταση συνέχεια της επιτυχημένης σειράς βιντεοπαιχνιδιών, σε όλη της τη βίαιη δόξα
Τρέιλερ «Tony»: Ή πώς ο Άντονι Μπουρντέν έγινε ο... Άντονι Μπουρντέν
Origin story μιας πολυδιάστατης προσωπικότητας, ταραχώδους ζωής και ιδιαίτερων ταλέντων, από τον Ματ Τζόνσον του «BlackBerry»
The Marina Experience: Ένα 3ήμερο με θερινό σινεμά, φαγητό και δραστηριότητες, δίπλα στη θάλασσα
Όλα όσα σε περιμένουν τον Ιούνιο στη Μαρίνα Λεμεσού
«Narnia: The Magician’s Nephew» – Το 2027 στους κινηματογράφους η νέα επική ταινία του Netflix
Με Μέριλ Στριπ, Ντάνιελ Κρεγκ, Έμα Μάκι, Κάρεϊ Μάλιγκαν. Η ταινία βασίζεται στο θρυλικό πρώτο βιβλίο του C. S. Lewis που εκδόθηκε στις 2 Μαΐου 1955 και είναι το origin story των Χρονικών της Νάρνια.
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα
Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
Έρχονται κοσμογονικές αλλαγές στα Οσκαρ!
Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών επιτίθεται κατά μέτωπο στην τεχνητή νοημοσύνη και γίνεται ακόμη πιο συμπεριληπτική, με το βλέμμα στο μέλλον
Η Λευκωσία βλέπει το βραβευμένο "When Will It Be Again Like It Never Was Before"
Στο πλαίσιο της σειράς προβολών EUROPE IN CINEMA
«House of the Dragon»: Η πρίκουελ σειρά του Game of Thrones επιστρέφει με τον μεγάλο εμφύλιο
Η τρίτη σεζόν είναι «σκοτεινή, γεμάτη δράση και συναίσθημα. Και, φυσικά, έχει πολλούς, πάρα πολλούς δράκους». Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.
Πρεμιέρα που περιμέναμε: The Devil Wears Prada 2 & οι νέες ταινίες της εβδομάδας
Από την πολυαναμενόμενη επιστροφή στον λαμπερό κόσμο της μόδας μέχρι horror, animation και συγκινητικό σινεμά, οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας έχουν επιλογές για όλους.