Μουσική , Music News

Eurovision 2023: Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι της Ελλάδας

Κυκλοφόρησε το ''What They Say'' του Victor Vernicos

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2023

Δόθηκε στη δημοσιότητα το video clip της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2023! Ακούστε το “What They Say” που ερμηνεύει ο 16χρονος Victor Vernicos και με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό του Λίβερπουλ τον προσεχή Μάϊο. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την PANIK Records!

To video είναι σε σκηνοθεσία των Pickcodes και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν’ αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και να νιώσει την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική.

Λίγα λόγια για τov Victor Vernicos

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com, ο 16χρονος Victor Vernicos αποτέλεσε την πιο “βενιαμίν”- πρόταση που έχει καταθέσει η Panik Records για την Eurovision! Ο Victor είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό, έμφυτο ταλέντο που από την πολύ μικρή ηλικία των 4 ετών ασχολήθηκε με τη μουσική. Στα 8 χρόνια του έκανε μαθήματα φωνητικής και στα 10 μαθήματα κιθάρας, ενώ όταν ήταν 13 ετών παρακολούθησε σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Η ικανότητά του είναι ξεχωριστή καθώς γράφει μόνος του τραγούδια, όπως μας είχε πει στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο www.ogaegreece.com. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Fake Club”, στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής με vocal coach την Chryssanthemis και μαθήματα performance με τη μοναδική Νίνα Λοτσάρη.

Το τραγούδι “What They Say” είναι μια πολύ προσωπική και συναισθηματική μπαλάντα που έχει γράψει ο ίδιος o Victor και έχει ως κεντρικό θέμα του το άγχος, από ένα περιστατικό που βίωσε ο ίδιος όταν ήταν 14 χρονών.

Πηγή: OGAEGreece
Φωτογραφία: @victorvernicos

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close