Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2023
Κορυφαίους καλλιτέχνες, διεθνούς βεληνεκούς, Έλληνες και ξένους, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο, η Kapopoulos Fine Arts, σ’ ένα λαμπρό εικαστικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό, στις 25 και 26 Μαρτίου.
Το φιλότεχνο κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών παγκοσμίου κύρους, των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε επιφανείς αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης σε διεθνές επίπεδο. Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο σημαντική συλλογή θα παρουσιαστεί στο νησί της Αφροδίτης, με την φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο διάσημους καλλιτέχνες από το εξωτερικό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με όλη την απαιτούμενη λαμπρότητα στο Amara: Five Star Luxury Hotel (amarahotel.com) στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή στο κοινό στις 25 Μαρτίου 12:00 - 21:00 και 26 Μαρτίου 10:00 -21:00.
Θα παρουσιαστούν περί τα 35 έργα, τόσο ζωγραφικής, όσο και γλυπτικής, εξαιρετικής αισθητικής, σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Fred Allard, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Laurence Jenkell, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, Frederic Avella, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Απόστολου Λάβδα.
Info: Ομαδική έκθεση διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Ξενοδοχείο Amara Λεμεσός. Ballroom A.
Grand Opening: 25 Μαρτίου 18:00 - 21:00
Διάρκεια: 25 Μαρτίου: 12:00 - 21:00, 26 Μαρτίου: 10:00 - 21:00
Διοργάνωση: Kapopoulos Fine Arts Ελλάδας, σε συνεργασία με την Kapopoulos Fine Arts Λεμεσού και Λευκωσίας.
Τηλ. +30 2108974441 (για την Ελλάδα)
+357 25360066 (για την Κύπρο)
Εmail: mainstore@kapopoulosart.gr
limassol@kapopouloscy.com

Σχετικά

Πάμε στην έκθεση των νεαρών δημιουργών της Σχολής Αιγαία
Ετήσια Έκθεση Εικαστικών Τεχνών της σχολής Αιγαία, 2023

Open call: Το Φεστιβάλ Τέχνης και Τεχνολογίας WIP καλεί και φέτος καλλιτέχνες
Η φετινή θεματική είναι Modes of Creation

Η Art Seen παρουσιάζει την έκθεση ''Αέρινα Περάσματα''
Η πρώτη ατομική έκθεση της Μαρίνας Γκενάντιεβα

Η νέα εικαστική πρόταση του Πανίκου Τεμπριώτη έρχεται στη Λευκωσία
Τίτλος της «Thinking Inside the Box»

Inside - Out Stories: Δύο καλλιτέχνες συναντιούνται σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση
Δυο διαφορετικές προσεγγίσεις, εμπνευσμένες από τον χώρο και τα εκθέματα του Μουσείου Πιερίδη


Η ''Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς'' επιστρέφει
Η εξαιρετική ομαδική έκθεση έρχεται ξανά, στην Isnotgallery

Το επίσημο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού
Το φετινό μήνυμα έγραψε η διακεκριμένη και πολυβραβευμένη χορεύτρια και χορογράφος, YANG Liping



