6 April 2023
News & Events , Bars & Clubs

Μια jazz βραδιά στη Λεμεσό που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις

Jazz μουσική παρέα με premium ουίσκι

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2023

Άμα θέλεις να βγεις, να ζήσεις μοναδικές στιγμές, ο προορισμός είναι σίγουρα η Λεμεσός. Η πόλη που έχει ταυτιστεί με τη νυχτερινή διασκέδαση, για ακόμα μια φορά έχει την κατάλληλη πρόταση για μια υπέροχη βραδιά. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το event σε θέλει να απολαμβάνεις αγαπημένη jazz μουσική, παρέα με premium ουίσκι.

Το Chivas Regal, όπως είχε υποσχεθεί, συνεχίζει δυναμικά τα Chivas Jazz Nights με το δεύτερο event.

Σε περίπτωση που δεν έδωσες το ''παρών'' σου στην πρώτη, τότε η δεύτερη πρέπει σίγουρα να μπει στο πρόγραμμά σου. Αν ήσουν και εσύ εκεί, στο πρώτο Chivas Jazz Night, τότε η επιστροφή σου είναι σχεδόν δεδομένη.

Το Chivas Regal ανανεώνει το ραντεβού για τις 6 Απριλίου, στο Curly Wolf Bar στη Λεμεσό, με την Έρικα Σωτήρη να μας συνεπαίρνει με τη μαγευτική φωνή της. Άλλωστε, με ένα ποτήρι Chivas, η κάθε στιγμή γίνεται ξεχωριστή, ανεπανάληπτη, μοναδική. Κάθε ιστορία έχει τη δική της σημασία. Και είναι ακριβώς αυτή η ιστορία, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη λεπτότητα και την αριστοκρατική του παρουσία, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του κορυφαίου Blended Scotch Whisky στον κόσμο.

Το πρώτο Chivas Jazz Night στο Bordello Bar Limassol, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, εγκαινίασε με απόλυτη επιτυχία μια σειρά events που φιλοδοξούν να μείνουν χαραγμένα ανεξίτηλα στην καρδιά και το μυαλό όλων. Νύχτες με κεχριμπαρένιο χρώμα, γενναιόδωρη γεύση και υπέροχη Jazz μουσική.

Η βραδιά είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν σφραγίσει τον premium χαρακτήρα του θρυλικού Chivas Regal: κομψότητα, αέρα πολυτέλειας, αρμονία, ποιότητα που κάνει τη διαφορά. Όσοι αγαπούν το Chivas Regal είχαν την ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά σε αυτό πρώτο Chivas Jazz Night: κάθε γουλιά από το μυθικό blended ουίσκι είναι και μια πρόσκληση στον απαλό, πλούσιο και γενναιόδωρο κόσμο του.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ακολουθούν και άλλα λαμπερά Chivas Jazz Nights!

It’s all about that beat and… that Chivas!

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close