17-18 June 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πάμε να μαζέψουμε κεράσια και να γνωρίσουμε 3 χωριά της Κύπρου

Ένα υπέροχο 2ήμερο, στα χωριά

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2023

Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει διήμερη εξόρμηση και επίσκεψη στην κοινότητα του Πεδουλά, στο χωριό Σκουριώτισσα, μάζεμα κερασιών στο χωριό Τσακίστρα και πεζοπορία, στις 17 και 18 Ιουνίου.

1η ημέρα - Σάββατο

Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει απο τη Λευκωσία (Κέντρο Κυπριακής Χειροτεχνίας). Θα κατευθυνθούμε προς το χωριό της Σκουριώτισσας. Έκεί θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στον βοτανικό κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς. Στη συνέχεια σε κοντινή απόσταση απο τον κήπο, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Σεραφείμ του Σαρώφ. Η επόμενη μας στάση θα έιναι στα γαϊδουράκια του Πακγράτιου στην περιοχή. Επείτα θα κατευθυνθούμε στο ''Πανόραμα'', στον Καλοπαναγιώτη για φαγητό και ξεκούραση. Μετά θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μας για τον τελικό μας προορισμό την κοινότητα του Πεδουλά. Θα πάμε στο ξενοδοχείο μας ''Elyssia Hotel'' για τακτοποίηση στα δωματία μας. Θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στο χωριό και θα επισκεφθούμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα - Κυριακή

Αφου ξυπνήσουμε και απολαύσουμε το πρωινό μας θα ετοιμαστούμε για την πεζοπορία μας και στη συνέχεια θα αναχώρησουμε απο το ξενοδοχείο. Θα αφήσουμε τις αποσκεύες μας μέσα στο λεωφορείο. Το λεωφορείο θα μας αφήσει στην αρχή της πεζοπορίας μας και θα μας βρεί στο τέλος. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε ειναι 7km και είναι προς το δρόμο της Τσακίστρας. Αφού τελειώσουμε την πεζοπορίας μας και φτάσουμε στο χωριό της Τσακίστρας, θα μεταβούμε σε ένα περβόλι για να μαζέψουμε κεράσια. Στη συνέχεια θα πάμε σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό και ξεκούραση. Τέλος γεμάτοι εμπειρίες και καινούργιες αναμνήσεις θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στη Λευκωσία.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://bit.ly/3EEUWeM

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close