News , Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Οι πασχαλινές προσφορές των Louis Hotels «ανασταίνουν» τη διάθεση!

Φέτος το Πάσχα θέλει όμορφες στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2023

Τα Louis Hotels, η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων της Κύπρου, φέρνουν ανάσταση χαράς και πασχαλινής διάθεσης με μια σειρά προσφορών, αλλά και δραστηριοτήτων η οποία θα ενθουσιάσει τους Κύπριους και όχι μόνο επισκέπτες των ξενοδοχείων του ομίλου.

Συγκεκριμένα οι πασχαλινές προσφορές αφορούν σε έξι συμμετέχοντα ξενοδοχεία: στο πρόσφατα ανακαινισμένο Royal Apollonia στη Λεμεσό, και στην Πάφο στα Louis Phaethon Beach, Sofianna Resort & Spa, Louis Ledra Beach, Louis Imperial Beach και Louis Paphos Breeze. Οι Κύπριοι που θα κλείσουν τη διαμονή τους στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία μέχρι τις 9 Απριλίου 2023, θα επωφεληθούν μέχρι 15% στο κόστος διαμονής τους.

Πέραν όμως από τις προνομιακές προσφορές αξίζει να σημειωθεί ότι τα Louis Hotels έχουν διοργανώσει μια σειρά προγραμματισμένων δράσεων που προσφέρουν χαρά, διασκέδαση και χαλάρωση στους επισκέπτες για την περίοδο του Πάσχα.

louis.jpg

Έτσι, για την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου η παράδοση θα φορέσει τα γιορτινά της, καθώς θα σερβίρεται ένα ξεχωριστό πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ με τη λαχταριστή σούβλα και οβελίες να έχουν την τιμητική τους, ενώ το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση, θα προσφέρεται ζεστή μαγειρίτσα με φλαούνες και αυγά..

Ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα αναμένει τους επισκέπτες στο κάθε ξενοδοχείο καθ' όλη τη διάρκεια του πασχαλινού Σαββατοκύριακου. Την ημέρα της Ανάστασης, την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, οι φιλοξενούμενοι του Louis Imperial Beach μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο όπως τσουβαλοδρομίες και αγώνες με αυγά και κουτάλια. Τέλος, το ξενοδοχείο θα προσφέρει παράσταση ελληνικών χορών.

Με τις πασχαλινές προσφορές της Louis Hotels για το φετινό Πάσχα στην Κύπρο η αναστάσιμη περίοδος αποκτά ξεχωριστό νόημα και ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζεται με την απόλυτη εμπειρία άνεσης και χαλάρωσης που γνωρίζει να προσφέρει πολύ καλά η κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων της Κύπρου.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στη ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close