Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα υπέροχο all day spot με επιλογές για όλα τα γούστα

Καφές, σνακ και brunch το πρωί, γεύμα και δείπνο αργότερα: Αυτό το μαγαζί έχει κάτι καλό να προσφέρει όλες τις ώρες της ημέρας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2023

Κάθε φορά που θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας, έχουμε την ανάγκη να επισκεφτούμε προσεγμένα μαγαζιά, με όμορφη ατμόσφαιρα και ένα μενού για κάθε στιγμή της μέρας με επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ειδικά όταν θέλουμε να περάσουμε κάπως χαλαρά τον χρόνο μας με φίλους ή με οικογένεια.

_KZR0402.jpg


Ένα τέτοιο μαγαζί που ξεχωρίζει θα συναντήσεις στην καρδιά της Πάφου - σε ένα υπέροχο, ανακαινισμένο αποικιακό κτήριο που ακούει στο όνομα Temple All Day Bar. Πρόκειται για έναν χώρο που μας προσκαλεί για breakfast, early drinks, ακόμα και dinner σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα ιδανική για όλες τις μέρες του χρόνου, καθώς πρόκειται για ένα εξωστρεφές all-day spot.


Το Temple All Day Bar μάς υποδέχεται από το πρωί με προτάσεις όπως αυγά ποσέ, τραγανή γκρανόλα, πουτίγκα από σπόρους chia, αφράτα pancakes και φρέσκους χυμούς με φρούτα εποχής, smoothies, καφέ κ.ά. Αποτελεί το τέλειο spot για dinner με all day μενού που περιλαμβάνει εξαιρετικές σαλάτες όπως Caesar salad ή την Temple salad, πίτσα, burgers, wraps, grill επιλογές και φυσικά to-share πιάτα. Η γευστική πανδαισία μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα γλυκό "πειρασμό" όπως Lotus Cheesecake, Οreo Cheesecake ή Tiramisu που θα δώσουν μια διαφορετική νότα στη γευστική εμπειρία.


Στην ευρύχωρη και όμορφα διακοσμημένη αίθουσα, τόσο στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος διακοσμείται αρμονικά από φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, όσο και στην υπέροχη αυλή του, μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερες γεύσεις σε συνδυασμό με τα signature κοκτέιλ του.

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπέροχο χώρο με μοντέρνο περιβάλλον, όπου μπορούμε να απολαύσουμε γνώριμα πιάτα με σαφείς επιρροές από την παράδοση σε μοντέρνα προσέγγιση και συνταγές.

Είτε πρόκειται για τον καφέ σου, είτε για το ψαγμένο κοκτέιλ σου ή για κάποιο από τα γεύματα του Τemple All Day Bar, όλα είναι φτιαγμένα με φροντίδα και έμφαση στη λεπτομέρεια.


Αξίζει να αναφερθεί ότι διοργανώνουν συχνά events με ζωντανή μουσική και DJ sets μέχρι και ανεβαστικά πάρτι με φαγητό και ποτό. Mainstream, τζαζ μπάντες και μουσικοί προσφέρουν ψυχαγωγία για κάθε μουσικό γούστο που σε κάνει να κάνεις την κράτησή σου άμεσα!


Όπως θα έχεις ήδη αντιληφθεί, τα απολαμβάνεις όλα σε ένα ήρεμο και πανέμορφο περιβάλλον, το οποίο θα βρεις γοητευτικό, οικείο κι άνετο όποια και να είναι η ηλικία σου, με διακόσμηση απλή, ίσιες και λιτές γραμμές, σε διαχρονικούς, ζεστούς τόνους του ξύλου.

Δεν είναι τυχαία, το ιδανικό σημείο στην περιοχή για να απολαύσεις όλες τις στιγμές της ημέρας σου. Από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

(99465276 / 99785012) 1ης Απριλίου, Πάφος.
Website
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close