Cinema: Τα Καλύτερα

Renfield

Nicolas Cage και Nicholas Hoult σε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή του Κόμη Δράκουλα!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2023

Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα από τον Chris McKay ("The Tomorrow War") , ο Nicholas Hoult πρωταγωνιστεί ως o Renfield, o βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Κόμη Δράκουλα, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Nicolas Cage, που πρόσφατα έλαβε το βραβείο "Variety Legend & Groundbreaker" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι.

Ο Renfield αναγκάζεται να προμηθεύει με θηράματα τον κύριo του και να του προσφέρει ότι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους. Αν μπορεί να καταλάβει πώς να τερματίσει την εξάρτησή του…

Το "Renfield" είναι μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του Δράκουλα. Με πρωταγωνιστή τον Nicolas Hoult, ο δευτερεύων χαρακτήρας του Cage είναι ένα ναρκισσιστικό αφεντικό.

"Πρόκειται για μια τοξική σχέση μεταξύ του Renfield και του Δράκουλα. Συνήθως, όταν βλέπουμε τον Renfield στις ταινίες, απεικονίζεται με έναν γκροτέσκο τρόπο. Ο Nick είναι ένας πολύ γοητευτικός, όμορφος, κομψός, αστείος και πνευματώδης ηθοποιός. Οπότε αυτή είναι μια μοναδική άποψη" δήλωσε ο Nicolas Cage. Διάρκεια: 93 λεπτά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close