Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2023
Η μουσική σκηνή RED θα μας προσφέρει και φέτος ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσικές παραστάσεις και αγαπημένους καλλιτέχνες.
Το καλοκαίρι που μας έρχεται έχουμε πολλά να περιμένουμε.

Νατάσσα Μποφίλιου
Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ «Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της; Σε ένα φωτεινό πρωί στην πόλη, σε μια ελεύθερη αγκαλιά, σε μια διαδήλωση, σε τραγούδια που λένε:
“Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου - κι η δική μου” Αν υπήρχε αυτή η φυλή, θα έψαχνες μαζί της τη θέση σου στον κόσμο;» Μια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους και τον τρόπο που πορεύονται; Με μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της.
>> Σάββατο 27 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία,21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.
Μαρίζα Ρίζου
Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά.
Σας περιμένω, σας περιμένουμε! Μαρίζα»
>> Τετάρτη 31 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

Γιάννης Κότσιρας
]Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες! Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στην “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της. Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Σημαντική η συνεργασία της στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα.»
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.
Πάνος Μουζουράκης
Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση.
>> Τρίτη 13 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

Θανάσης Αλευράς
Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο. Όπως λέει και ο ίδιος "Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει "40plusΒγαίνω" . Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του '80". Σε αυτή τη μοναδική γιορτή θα είναι μαζί του η Ιdra Kayne και ο Jerome Kaluta, τα αδέλφια του όπως τα λέει, οι οποίοι με τις υπέροχες φωνές τους θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε τέσσερεις δεκαετίες.
>> Δευτέρα 19 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Ιούνιο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.
Σχετικά
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;
Νίκος Κουρκούλης και Χριστίνα Σάλτη σε μια μεγάλη live βραδιά
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά που θα γράψει τον Δεκέμβρη με ένταση και παλμό
H Bάκια Σταύρου ερμηνεύει τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».
Πρωτοχρονιά στο DownTown Live με Γιάννη Μαργάρη, Κατερίνα Λαζαρίδου και Alejjos
Μια μουσική βραδιά με τρεις καλλιτέχνες και ένα stage γεμάτο ενέργεια για το πρώτο βράδυ της χρονιάς
Ο Pandelis Diamantides στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Πρόκειται για μια οπτικοακουστική παράσταση σε δύο θεματικές ενότητες, που προσφέρει μια ολιστική, μυσταγωγική εμπειρία
«Η Eurovision είναι για όλους, όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας», λέει ο επικεφαλής του διαγωνισμού μετά τις αποχωρήσεις
Το μήνυμα του Martin Green μετά το μποϊκοτάζ χωρών εξαιτίας της συμμετοχής του Ισραήλ
Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του στην EBU ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
Ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει το βραβείο που κέρδισε το 2024 διαμαρτυρόμενο για τη συμμετοχή του Ισραήλ
«Have Yourself a Very Big Band Christmas»: Μία γιορτινή μουσική παράσταση από το Θέατρο Ριάλτο
Η 16μελής μπάντα ανεβάζει στη σκηνή μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη συναυλία