11 June 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με εκδρομή και βαρκάδα στο Blue Lagoon

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2023

Ίσως η πιο καλοκαιρινή συνήθεια στην Κύπρο είναι η βαρκάδα στο πανέμορφο Blue Lagoon και βουτιές στα καταγάλανα νερά του. Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει μονήμερη εκδρομή και βαρκάδα στο Blue Lagoon στο Λατσί, στις 11 Ιουνίου.

Λίγα λόγια για την εκδρομή:

Θα ξεκινήσουμε νωρίς, νωρίς από την Λευκωσία(Κέντρο Χειροτεχνίας) .Θα κάνουμε στάσεις στην Κοφίνου (Εκκλησία Αγίου Μοδέστου - Πλατεία Χωριού) και στην Λεμεσό (Jumbo Λινόπετρας), για όσους φίλους θέλουν να επιβιβαστούν από αυτές τις περιοχές και στην συνεχεία μέσω του αυτοκινητοδρόμου, θα κατευθυνθούμε προς την Πάφο και μετέπειτα προς το λιμάνι στο Λατσί. Θα επιβιβαστούμε στο πλοιαράκι και από εκεί η περιπετεία μας ξεκινάει.

Μέχρι να φτάσουμε στο Blue Lagoon, θα περάσουμε από τα Λουτρά της Αφροδίτης, την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, Πλατσί (Κόλπος του Θεάτρου), Κόλπος του Μυλωνά, Φοντάνα Αμορόσα, Ακρωτήρι Αρναούτη. Σε όλα τα σημεία που αναφέραμε ,θα γίνεται ξενάγηση από τον καπετάνιο. Στο κόλπο του Blue Lagoon, θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και βουτιές(1 ώρα). Στις 13:00, θα επιστρέψουμε πίσω στο λιμάνι του Λατσιού. Θα επιβιβαστούμε πάλι στο λεωφορείο και θα αναχωρήσουμε για φαγητό στο Πισσούρι. Μετά, το φαγοπότι μας θα επιβαστούμε στο λεωφορείο και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Θα γίνουν στάσεις σε όλα τα σημεία αναχώρησης με τελικό προορισμό την Λευκωσία και το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο.
https://bit.ly/3mf2wXu

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close