News , Guide

Η Lidl Κύπρου ενίσχυσε για ακόμα μία χρονιά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Πρόσφερε φέτος το ποσό των €50.000

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2023

Για 10η συνεχή χρονιά, η εταιρεία στέκεται σύμμαχος στον αγώνα και στο μεγάλο έργο του Οργανισμού, εστιάζοντας φέτος στη στήριξη και στην αναβάθμιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων.

Η Lidl Κύπρου, ενισχύοντας το ηχηρό μήνυμα της αλληλεγγύης και τη δέσμευσή της προς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, για 10η συνεχή χρονιά στήριξε έμπρακτα τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, ενισχύοντας οικονομικά τις υπηρεσίες και το έργο του Οργανισμού.

Φέτος, με το μήνυμα «Μαζί στηρίζουμε τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό», η εταιρεία προσέφερε το σημαντικό ποσό των 50.000€. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε έπειτα από τη μεγάλη ανταπόκριση των καταναλωτών, στην εκστρατεία οικονομικής στήριξης που διοργάνωσε, κατά την οποία, η Lidl Κύπρου προσέφερε 0,40€ με κάθε σκανάρισμα της κάρτας Lidl Plus κατά την περίοδο 3 με 15 Απριλίου, για τη στήριξη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση για την παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, στη Λευκωσία, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Lidl Κύπρου, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και συνεργάτες, φίλοι και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου Βασίλειος Λαγογιάννης, «Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα άρτια οργανωμένο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ενίσχυση και τη φροντίδα όλων των ανθρώπων γύρω μας και ειδικά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Θέλοντας να είμαστε παρόντες όποτε τίθεται θέμα έκτακτης ανάγκης αλλά και κρίσεων καθώς είναι στο Lidl DNA μας, η φετινή Easter Loyalty ενέργεια με την συμβολή όλης της κοινωνίας μέσω των σκαναρισμάτων της ηλεκτρονικής κάρτας της εφαρμογής Lidl Plus, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000€ το οποίο σήμερα παραδίδουμε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό. Το ποσό αυτό θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Οργανισμού.».

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε την Lidl Κύπρου για την δεκαετή προσφορά της και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που παρευρίσκομαι σήμερα εδώ για την παράδοση ακόμη μίας δωρεάς της Lidl Κύπρου προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό. Από το 2013 και για δέκατη συνεχή χρονιά η Lidl Κύπρου αγκάλιασε ζεστά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό και ταυτίστηκε με τις δράσεις του. Η Lidl με κάθε ευκαιρία συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά τα προγράμματα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Φέτος, έχει αγκαλιάσει την Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων, καθώς είναι μία από τις πιο σημαντικές δράσεις μας να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο κυρίως στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.».

Για την Lidl Κύπρου αυτή η ενέργεια προστίθεται σε ένα μεγάλο φάσμα ενεργειών και δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, οι οποίες έχουν ως στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας, πάντοτε πιστή στην πορεία που έχει χαράξει από την έναρξή της στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
team.lidl.com.cy
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close